Zeer goed geholpen, ze zijn vriendelijk, goed in hun werk op alles.
Nooit lang wachten, goed onderzoek, correcte en snelle levering.
Wij zijn al jaren tevreden klanten
Hele prettige winkel , mooi assortiment . Vakkundige verkopers. Oneindige service!!!
Ga zo door. Niets veranderen!
Zeer vriendelijk, behulpzaam, professioneel. Prettig om te zijn.
Houden zo!
Service zoals we gewend zijn
Correcte en snelle levering van bril, leuk/bijzonder assortiment
Ik zou het niet weten ...!
Vertrouwen ,het luisteren en de eerlijkheid . Dacht dat mijn ogen ongelooflijk achteruit waren gegaan . Met deze nieuwe glazen waarin de focus van kijken en lezen sneller gaat in overgang, krijg ook de tijd om uit te proberen.
op dit moment niet
Geen
Vriendelijk, gekwalificeerd personeel. Al vele jaren.
Betrouwbaar
Helaas komen de mailberichten in mijn spam. Dat werd wel in de winkel gezegd dus ik was er alert op.
Ik zou die zo gauw niet kunnen bedenken :)
N.v.t. Ga zo door!
Prima ervaring altijd vriendelijk en correct.