Jullie zijn best prijzig.
geen
Nu een bril die moeilijk schoon te maken is omdat er een waas over zit, wordt wel goed geholpen maar het probleem is nog niet helemaal opgelost. Erg lastig en ondanks alle vriendelijkheid vind ik het wel lastig om het iedere keer aan te kaarten....
Snel een afspraak kunnen maken. Eerlijk en goed advies. Brillen klaar zoals afgesproken. Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.
Complete bril is niet goedkoop / elders goedkoper.
Change never a winning team.
Klantvriendelijke persoonlijke benadering. Ze doen echt moeite voor je. Deskundig personeel.
Aub geen goedkope bril aansmeren.Dit is nog steeds een "blauwe plek".... Mijn ogen zijn een mooie bril waard. Om die reden kom ik binnenkort weer (alleen) mijn volgende "gezicht 2018" uitzoeken.
geen ga zo door
Duidelijke uitleg van de mogelijkheden, daarna ook snel geleverd
Al jarenlang een kwalitatief prima opticien
Zeer snelle, goede en vriendelijke service.
Al vanaf mijn kindertijd klant. Ook nu weer goed en snel geholpen had pas later een afspraak maar werd meteen bij binnenkomst geholpen
geen opmerkingen
n.v.t.
Ik (en mijn brildragende gezinsleden) zijn op alle vlakken een zeer tevreden klant van Optiek van de Vecht. Voor ons geen andere meer!
Zeer goede service
Bij brillen zie ik altijd veel modegevoeligheid. Misschien meer rekening houden met verschillende smaken en wat bij iemand past. Dus een meer divers aanbod in modellen zou fijn zijn. Meestal heb ik goede ervaringen met de kwaliteit, ik heb één keer een bril gehad waarvan de verf of folie al na een jaar losliet, wat niet te verhelpen was en dat was best een dure bril, dus dat was vervelend. Verder nooit klachtern.