prijzig.
Geen opmerkingen.
Super goed en vakkundig geholpen.
Zeer prettig en kundig personeel. Altijd correct en geen moeite te veel.
Kan niet beter
Al vier keer een bril gekocht waar ik zeer tevreden mee ben op alle punten. Een daarvan betrof een sportbril (racefietsen, skien, wandelen) op sterkte. Werkt met zeer geavanceerde en efficiente meetapparatuur. Zeer deskundig en persoonlijk advies.
Kan er geen bedenken.
Iets meer keuze?
Geen
Deskundig, goed geholpen
n.v.t.
Wij worden deskundig en vriendelijk geholpen. Goede service.
Kom eigenlijk altijd bij jullie voor een nieuwe bril , heb op een ander moment eerst de ogen laten meten ( kon zonder afspraak bij binnenlopen ) . Toe ik aan gin g schaffen ( echtgenote erbij ) verkoopster had al snel in de gaten dat het aanbieden van een enorme variatie niet handig was , wilde eigenlijk een bril bijna identiek aan vorige ondanks de huidige modetrend, waren binnen een half uur helemaal klaar .
Gewoon een goed winkel,je betaald meer, maar je krijgt ook gewoon meer
Top zaak.
Geen.