Goede keus en uitleg gehad over de mogelijkheden. Duidelijke kennis van zaken. Punctueel. Ik kom er graag als klant.
Ik ga al jaren naar Edward en heb zoveel vertrouwen in hem. Na mijn oogontstekingen meerdere keren afspraken verzet maar ok dat is geen probleem. En wie je ook spreekt altijd aardig een luisterend oor en belangstellend. Een zaak waar je merkt dat de collega's elkaar waarderen en accepteren. Een winkel waar de klant koning is en de koper niet eerder als tevreden de deur uit gaat. Een super fijne opticien !!!
Fijn dat het mogelijk was de merkbril van Götti te bestellen om te passen, zonder verplichting hem af te nemen. Uiteindelijk is het hem ook geworden. Jullie zijn erg klantvriendelijk en ik ben fijn geholpen. Goed gevoel aan over gehouden en natuurlijk een prachtige bril.
Prima en netjes geholpen.
Expertise in vertalen van klantwens naar geschikte glazen en passend montuur. Vriendelijke ontvangst en nemen de tijd om klant te helpen.
Zeer deskundig personeel. Luisteren goed en leggen goed uit. Ook zoeken ze mee naar oplossingen en denken mee.
Perfect advies
Eenvoudig innemen afspraak te maken en prettig met een eerste intake. Ook de bestelling en afhandeling ging vlot en soepel. Dieke heeft me erg fijn geholpen.
Gewoon uitstekende service, goed advies etc.
Goede service. Vriendelijk en behulpzaam
Altijd alles goed en snel geregeld.
Heel tevreden
Vakkundig, vriendelijk, nemen de tijd en hele goede service!
Mooie winkel. Leuk personeel. Goede service. Kortom erg tevreden
Goed advies, veel keuze uit nieuwe brillen, je wordt er goed geholpen.
Ze nemen de tijd bij oogmeting en geven duidelijk uitleg. Goed advies bij de keuze van een nieuw montuur.
Ik heb twee brillen en nieuwe lenzen laten aanmeten en kreeg uitgebreid advies voor een mooi montuur en de oogmeting werd uitgebreid en deskundig uitgevoerd. De lenzen werden opgestuurd en alles was perfect geregeld. Zeer fijne opticien die ik iedereen kan aanraden!
Zoals al meerdere keren
Eerste contact was een oogmeting, maar nog geen noodzaak tot wijziging. Tweede keer was het montuur van de oude brul defect. Nieuwe bril met gewijzigde glazen gekozen en oude montuur gelijmd. Na enkele weken een nieuwe oogmeting, omdat de correctie iets te veel was. Nieuwe glazen zijn besteld. Steeds contact met dezelfde persoon, dat scheelt tijd en uitleggen, heel fijn
Altijd vriendelijk en deskundige hulp bij controle lenzen.
Ik heb al een paar keer een nieuwe bril van optilook. Heb er goede ervaring mee. Goede service. Vriendelijke benadering.
Goede en fijne service. Medewerkers nemen alle tijd om tot een goede keuze te komen
Ik ben fijn en goed geadviseerd en ik ben erg blij met mijn bril. Ook de service nadat de aankoop gedaan is, is goed. Erg vriendelijke mensen waar je makkelijk naar binnen loopt.