Een vraag over de vergoeding werd goed en deskundig opgepakt.
Een bril uitzoeken is bij optilook een feestje. Ik ben super fijn geholpen. Ze hebben veel kennis in huis en heel veel keuze.
Er wordt tijd voor je genomen en ze hebben verstand van zaken
Behulpzaam. Vriendelijk. Heel tevreden.
altijd goede service. er wordt meegedacht met mij als klant. echt top
Veel kennis in huis op het gebied van lenzen/ogen/brillen
Goede service en vriendelijke medewerkers. Het is fijn om klant te zijn.
Kwaliteit in alle opzichten!
Geweldig!
Profesionele en vriendelijke behandeling
zeer goed
Heb mijn bril opgezet en niet meer af!!
Ze denken net je mee
Heel goede ervaring leuke mensen en zij zijn pas tevreden als de klant het ook is
Een prettige ervaring. Zomaar binnen lopen voor neuzen werd minder gewaardeerd maar na het maken van een afspraak was de service heel goed. Vriendelijk personeel, geduldig en erg behulpzaam.
Everything is perfect
uitstekend
Ik ben zeer tevreden over de oogmeting, de aanpak en het advies voor brillen en lenzen.
Fijn geholpen, goede nette service Niks is teveel wordt overal over meegedacht
Zodra ik binnen kom voel ik mij altijd op m'n gemak. Dat zegt, volgens mij, genoeg! Een aangename inrichting met veel sfeer. Het valt mij op, dat er altijd bloemen staan en dat het altijd schoon is. En niet te vergeten, dat de stoelen heerlijk zitten. :)
Klantvriendelijk/klantgericht
Zeer prettig, en dat ervaar ik bij meerdere werknemers.
Net en accuraat geholpen.
Nieuwe bril. Goede oogmeting goed advies. Goede service en ook voor kleine aanpassingen later optimaal verzorgd