Ben achteraf niet tevreden met het montuur wat ik heb uitgezocht. Ben daarmee terug geweest dat ik het montuur maar poppenspul vind zeker voor die prijs. Maar werd af gedaan met dat de een kunststof bril nou eenmaal kraakt. Te snel gekocht zit helaas geen garantie op het montuur.
Beste Peter, Vervelend om dit te lezen. We nemen morgen even contact met je op om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Edward Leenders
Je wordt er leuk en zeer correct geholpen. Medewerkers zijn vriendelijk menswetenschap behulpzaam.
Fijn personeel, goed advies!
Vriendelijk, klantgericht, denken met je met je mee, professioneel en ik heb mijn lenzen snel thuis.
prima geholpen, zeer vakkundig .
Ben prima tevreden .
Klantvriendelijk. Kwaliteit.
Bekwaam personeel.
Nemen alle tijd voor jou als klant
Ik heb hele goede ervaringen met het personeel..
Hele geduldige, vriendelijke en deskundige mensen.
Een geweldig team dat paraat staat om te helpen. Zowel bij lenzen als bij een bril kopen ben ik goed geholpen, en heb ik zelf de ruimte gekregen om goed na te denken over mijn aankoop.
Vriendelijk en deskundig personeel, goede producten en geweldige service.
Afspraak was voor zowel mezelf als mijn kind van 7. Dit ging heel goed samen. Goede adviezen waarbij ze er niet opuit waren om zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar gewoon eerlijk advies. Top geholpen.
Ondanks dat het maar niet wil lukken met mijn bril, blijven ze vriendelijk en behulpzaam, net zo lang tot het wél lukt. Echt top!!
Edwards is erg vriendelijk, behulpzaam en levert kwaliteit
Ik ben erg goed geholpen. Prijs kwaliteit is perfect
Ruime tijd nemen voor een afspraak Goed assortiment Goede hulp en advies Snelle levering
Ik kom er al jaren voor mijn lenzen. Topteam.
Ik ben heel tevreden
Snel een afspraak gemaakt Oogmetingen vakundig uitgevoerd waarvoor tijd genomen werd Keuze monturen is voldoende maar niet ruim genoeg voor mij, keuze bril daardoor uitgesteld
Geweldig geholpen zoals altijd ....
je kunt altijd voor advies en reparaties snel terecht
nieuwe hoortoestellen gekocht omdat de standaard toestellen niet voldeden. prima en secuur aangemeten.
Correcte en deskundige dienstverlening.