Een vriendelijke omgang en een goede service

Een fijne vertrouwelijke omgang en een zeer goede klantvriendelijkheid met zeer goede service

• Verbeterpunten/tips N.v.t.

krijg dát maar eens in 1 zin geschreven, in 1 woord kan wel : BRILjant !

Keer op keer telkens weer een thuisgevoel als je begrijpt wat ik bedoel. Begripvolle mensen, voorvoelen je wensen een team van engelen .... ..... meer woorden ter ophemeling vind ik niet meer maar elk woord gemeend en uit m'n hart : tot een volgende keer !

• Waar kent u de optiek van? via vrienden/kennissen/familie of relaties
  • Verbeterpunten/tips geen verbeterpunten, zelfs geen komma 's !

Top!

Kan mijn ervaring in één zin omschrijven: "Wie zich niet bij Paul Luyf een bril laat aanmeten, doet zichzelf stevig tekort". #aanrader

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting, Optometrisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
  • Verbeterpunten/tips N.v.t.

Zeer kundige en ontspannen opticien

Ik kom al jaren bij Paul Luyf en ben altijd goed, snel en helemaal tot mijn tevredenheid behandeld. Zo ook afgelopen week weer door één van zijn mrdewerksters. Perfect Paul.

• Verbeterpunten/tips N.v.t.

Goede ervaringen en service voor zowel mijn bril als die van de kinderen. We komen er al jaren.

• Ervaring met: aankoop van een complete bril, Optometrisch onderzoek

Vakkundig en sociaal

Ik wordt altijd erg fijn geholpen, of het voor een optometrisch onderzoek is, een oogmeting, of mijn montuur weer eens afstellen. Ook bij het kiezen van een nieuwe montuur wordt op allerlei aspecten gelet, niet alleen de kleur! Het personeel is vakkundig en prettig in de omgang.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, Optometrisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
  • Waar kent u de optiek van? N.v.t.
  • Verbeterpunten/tips Nee

Paul heeft een uistekend gevoel voor het behandelen van Klanten,

Mijn ervaring met Paul is; Heel kort,namelijk Paul gaat altijd tot het gaatje,of het nou lang of kort duur,Hij wil een tevreden klant,en dat lukt meestal wel,Paul van mij krijg je een 10.

• Ervaring met: aankoop van brillenglazen
  • Verbeterpunten/tips Genoeg geschreven

Ik ken Paul en zijn medewerkers al zo’n 18 jaar. Altijd vriendelijk en met veel kundigheid geholpen.

Vriendelijk, gastvrij, niets is teveel. Warm bad, lekker kopje koffie. Je kunt altijd terecht.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting, Optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
  • Verbeterpunten/tips Totaal geen verbeterpunten

Heel persoonlijk en alle tijd voor je.

Paul en zijn team zijn nergens te beroerd voor, heel prettig en vakkundig advies.

• Verbeterpunten/tips N.v.t.

Je bent meer dan een klant

Wij zijn al heel lang klant ,en zeer tevreden Het voelt als goede vrienden

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, Optometrisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)

Zeer tevreden.

Hallo Paul, Ik ben blij goed zien !!!

• Ervaring met: aankoop van brillenglazen
  • Verbeterpunten/tips heel goed

Goede service en vriendelijke mensen. Goed in het vak.

• Verbeterpunten/tips N.v.t.

Zeer vriendelijke, sociale en deskundige mensen. Je voelt je als klant echt een koning bij hen. De manier van ontvangst en gastvrijheid is zo geruststellend, alsof je thuis bent.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)

Professioneel, klantgericht en deskundig

Je voelt je als klant direct op je gemak. Geen opdringerige verkoper/ster die je probeert zo snel mogelijk een bril aan te smeren. Alle tijd voor een nauwkeurige en perfecte meting, waardoor je ook echt de glazen krijgt die je nodig hebt. Samen met de medewerker (en natuurlijk mijn vrouw) een mooi montuur uitgezocht. Binnen een week al een belletje dat mijn bril klaar was. Daarna wederom alle tijd om de pril perfect af te stellen en de mededeling dat ik altijd terug kan komen als hij toch niet goed blijkt te zitten. Misschien iets duurder dan een landelijke keten, maar je hebt hier wel de bril die bij je past en prima kijkt.

• Verbeterpunten/tips N.v.t.

Fijn en eerlijk geholpen!

Serieuze oogtest... Voelde direct goed! Samen een mooie bril uitgezocht, er werd goed naar mij gekeken en ik voelde geen druk. Het advies was eerlijk. Enorm vriendelijk team....! Blij met mijn mooie montuur!

• Verbeterpunten/tips N.v.t.

Paul Luyf Optiek is niet alleen goed/deskundig, maar ook gastvrij, vriendelijk en persoonlijk.

In 1998 interviewde ik Paul Luyf voor een artikel in PLUS Magazine ('7 vragen over de Leesbril') en werd geraakt door zijn objectieve deskundigheid in combinatie met zijn persoonlijke klantbetrokkenheid. Een jaar later had ik mijn eerste leesbril nodig. Op naar Paul Luyf Optiek! Daarna volgde het hele gezin: echtgenoot + drie kinderen, voor brillen en/of contactlenzen. Ook vrienden en kennissen zijn intussen klant bij Paul Luyf. Onlangs heb ik ook mijn eerste 'verte'-bril laten aanmeten en besteld. Allemaal zeer naar wens. Samengevat: altijd een zorgvuldige meting, goed product, hartelijke ontvangst (buurthuissfeer), oprechte belangstelling voor hoe het met de klant gaat en een perfecte service na levering van de bril! Speciaal compliment voor de aangepaste ogentest (incl. extra tijd) van onze verstandelijk gehandicapte, niet-pratende dochter! En extra waardering voor Paul Luyf voor zijn maatschappelijke betrokkenheid, met zijn (actieve) vrijwilligersprojecten in Albanië en Afrika. Paul Luyf Optiek: in alle opzichten top!

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, Optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
  • Waar kent u de optiek van? voorbij lopen/rijden
  • Verbeterpunten/tips Paul Luyf Optiek kan helpen zoeken bij bijzondere montuurwensen (buiten het assortiment in de winkel): misschien de klant aanvullend informeren over deze mogelijkheid/service? Ik kreeg hierdoor precies het montuur dat ik wilde.

Unieke tevredenheidsgarantie

"Paul Luyf" is pas tevreden als de klant tevreden is.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
  • Verbeterpunten/tips N.v.t.

Zeer ervaren en rustige medewerksters

Ik kom hier al jaren en wordt altijd prettig, deskundig en rustig geholpen. De adviezen zijn goed en elke bril die ik koop zit en kijkt direct prettig

• Verbeterpunten/tips nee

er is geen ruimte meer voor progressie, super.

Prima ontvangst, kopje koffie je voelt je bijna thuis. Gedegen professioneel advies zonder opdringerigheid. Prima nazorg na aankoop van bril eo zonnebril.

• Verbeterpunten/tips N.v.t.

wederom prima service en mooie bril

Al meerdere malen een bril bij Paul luyf optiek laten aanmeten en altijd weer met een beter zicht en een mooie bril naar huis. Men neemt ruim de tijd om de oogmeting te verrichten , luistert goed naar de wensen die je hebt ten aanzien van de bril en een ruime keuze uit het assortiment. Bij de bril word een flesje reiniger geleverd die je keer op keer kunt laten vullen in de brillenzaak. Ook wanneer de bril door het dragen wat losser gaat zitten , kan je rustig binnenlopen en wordt je bril weer bijgesteld.......alles onder het kopje service!! Paul heeft niet alleen oog voor het oog maar ook oog voor de klant persoonlijk.

• Verbeterpunten/tips blijf zo doorgaan

Zeer deskundig en behulpzaam personeel in een hele gezellige ambiance.

Door deskundig advies heb ik inmiddels tot volle tevredenheid mijn tweede bril gekocht. Ik ben met zowel het montuur als de glazen heel content.

perfect

er word de tijd genomen voor een goede meting, duidelijke uitleg. goed advies. nieuwe bril is snel klaar.

Super tevreden

Dit keer ben ik voor oogmeting en aanschaf multifocale zonnebril bij Paul Luyf en team geweest. Zeer prettig geholpen met keuze montuur, er zijn diverse modellen speciaal voor mij op zicht gekomen. Oogmeting gaat professioneel en de service kan niet beter. Mijn nieuwe zonnebril is een apart model waar ik heel erg vrolijk van wordt.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
  • Verbeterpunten/tips N.v.t.

Een zeer vakbekwame en erg prettige opticien.

Ik heb al meerdere opticiens versleten maar bij Paul Luijf kreeg ik eindelijk een echt goede bril. Sindsdien ben ik trouwe klant. Wat ook een groot pluspunt is: de sfeer is er prettig. Ik voel me er altijd welkom.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van contactlenzen, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril

Deskundig en goede service

Wij komen al jaren bij Paul en zijn zeer tevreden. Altijd goed geholpen door Paul en zijn medewerkers. Vriendelijke, deskundige mensen.

Rijksstraatweg 14

2022DA Haarlem