Ik voelde mij heel serieus genomen, werd uitgebreid getest en bevraagd. Er was geen enkel moment iets van druk te voelen, zeer ontspannen.
Ons gezin is al lange tijd zeer tevreden klant van Paul Luyf optiek. Nu een 3e gezinslid met bril en waarschijnlijk binnenkort ook de 4e die een bril nodig heeft. Altijd persoonlijk betrokken en super deskundig advies. Je ogen zijn belangrijke zintuigen waar je zuinig mee moet omgaan. De zorg voor je ogen kan je absoluut aan Paul Luyf toevertrouwen.
Waar vind je dat nog, dat je aan ieder contact voelt dat het echt om jou gaat als klant. Van het telefonisch contact tot in de winkel. Er wordt uitgebreid de tijd genomen, in een zeer gemoedelijke sfeer. Mooie brillen, vakmanschap, service op het hoogste niveau!
zeer zorgvuldige en prettige behandeling
EN----HIJ----STAAT. HET IS ONGEKEND!!!! Dat riep turncommentator Hans van Zetten uit toen Epke Zonderland op de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen na een fabuleuze,duizelingwekkende oefening met een dubbele salto recht op zijn voeten landde. Zo was bij mij het gevoel toen ik twee brillen in ontvangst mocht nemen waar Jan en Paul keihard aan gewerkt hadden om hún huzarenstukje voor elkaar te krijgen. Ook Karien was behulpzaam geweest bij de keuze van de monturen. Die monturen pasten volkomen bij mijn "imago" als kunstenaar. Kortom,helemaal perfect. Als een heel gelukkig man verliet ik (met klein een sprongetje in de lucht) de winkel. Vanwege de fantastische hulp en het fantastische vakmanschap verdient het hele team,net als Epke en (wie herinnert haar niet?) Nadia Comănesci,een dikke 10!
Kom al jaren naar tevredenheid bij Paul Luyf optiek. Mijn ogen veranderen om de zoveel jaar qua sterkte en heb ik al enige jaren een vari-focus bril. Aanmeten gaat altijd secuur en uitzoeken bril gaat altijd prettig en op persoonlijke wijze. Grote pluim voor gratis nieuwe glazen. Mijn ogen zijn eind 2019 opnieuw opgemeten; moest nieuwe vari-focus glazen hebben. Nu heb ik bij opmeten mogelijk minder goed gereageerd bij inmeten; hoe dan ook lezen met nieuwe glazen ging toch minder makkelijk dan gedacht. Super-service van de zaak; glazen zijn opnieuw opgemeten en kosteloos nieuwe ontvangen!!!
Paul Luyf Optiek is terecht een begrip in Haarlem en omstreken vanwege 1 grote deskundigheid 2 vriendelijkheid en klantgericht denken en doen 3 gebruik van uistekende onderzoeksapparatuur en 4 zeer professionele adviesring Zowel mijn vrouw als ik zijn uitstekend geholpen!!!!!!!
Uitstekende winkel om op een heel prettige wijze geholpen te worden bij de oogmeting en de keuze van een montuur dat bij je past Meer dan een aanrader Kees
Rijksstraatweg 14
2022DA Haarlem