Zowel bij de keuze van een nieuw montuur alsook bij de oogmetingen ben ik op een vakkundige en plezierige wijze geholpen door de medewerkers van deze voor mij tot nu onbekende opticiën. De ontvangst was niet alleen gastvrij, maar ook de beantwoording van vragen en de vakmatige handelingen die verricht zijn gaven mij een vertrouwd gevoel. Geen poespas, geen gedoe, maar heel gericht op waarvoor ik daar kwam ben ik geholpen. En met een beter zicht op de wereld en op wat er allemaal geschreven is loop ik nu weer rond met een nieuwe bril aangemeten door Paul Luyf Optiek uit Haarlem.
Ik kreeg een zorgvuldige oogmeting en plezierige begeleiding bij het uitzoeken van een nieuw montuur. Ook het afstellen van de bril verliep goed.
Hulpvaardig, professioneel, aardig, kennis van zaken. Service gericht op maat.
Kundige en prettige bediening
Ik ben erg tevreden met de brillen die ik heb gekocht. Ik wilde een goede bril voor dagelijks gebruik en een goede computerbril, beiden op sterkte. Mijn ogen werden professioneel opgemeten en ik kreeg deskundig advies bij het kiezen van mijn nieuwe brillen. Er werd mij niets opgedrongen en er is ook meegedacht en ruim de tijd voor uitleg genomen, om tot het beste resultaat te komen. Bovendien is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Al met al de beste oogzorg. Prijs-kwaliteitverhouding is ook prima. Zo'n man verdiend een tien! Hier kunnen andere opticiens een voorbeeld aan nemen!
Een implantaat, torische lens, heeft mijn zicht verstoord. Schaduwen waardoor bv. letters zich aan eensloten en op afstand onleesbaar werden. Paul heeft zich enorm ingespannen om dit probleem te corrigeren en nam daar rustig 2 uur de tijd voor!!! Waar vind je deze service.
De persoonlijke manier en de zorg die ze mij geven, blijf ik terug komen. Deskundig tijdens de meeting. Advies op maat en genoeg brillen om uit te kiezen!
Originele beoordeling
De persoonlijke manier en de zorg die ze mij geven, blijf ik terug komen. Deskundig tijdens fe meeting. Advies op maat en genoeg brillen om uit te kiezen!
Ik was op zoek naar een excellente opticien die mijn ogen voor aangepaste of nieuwe bril kon doormeten. Mijn eerste kennismaking met Paul: aardige, kundige en zeer klantvriendelijke man. Ik was ook op zoek naar een alternatief montuur voor mijn nieuwe glazen en kom ik er bij toeval achter bij de oogmeting door Paul dat Luyf Optiek ook het brillenmerk verkoop waar ik zo verknocht aan ben. Voor, tijdens en na oogmeting steeds ook allervriendelijkst geholpen en te woord gestaan door andere leden van het team. Doen jullie super. Koffie en Haagse hopjes heerlijk. En het feit dat je rustig kunt gaan zitten aan één van de zitjes. Tussendoor tijdens de oogmeting zie ik aan de wand ook andere wetenswaardigheden over Paul, waaronder zijn inzet voor projecten in o.a. Malawi. Blijkt zijn zwager jaren geleden uitgezonden geweest te zijn door Memisa. Notabene een organisatie waar ik zelf ook ruim 12 jaar voor heb gewerkt. Dit geeft een klik. Kortom Paul en jullie team hebben mij helemaal voor jullie gewonnen. Ik ben superblij met mijn nieuwe aanwinst! Dank jullie wel!! Hartelijke groeten, E.
Ik ben niet de makkelijkste met nieuwe glazen. Paul weet heel goed de juiste afstelling te krijgen tussen veraf en dichtbij kijken. Dank je wel.
Altijd uitstekend geholpen, of het nu om een oogmeting en nieuwe bril gaat of het alleen maar laten schoonmaken of bijstellen huidige bril.
Al eerder een bril gekocht en dat was de beste tot nu toe. Zeer tevreden over het product en de klantvriendelijkheid. Deskundig personeel.
Een prettige zaak met een zeer persoonlijke benadering. Ieder personeelslid is vriendelijk en behulpzaam. Hier neemt men nog de tijd voor een klant.
Voor het eerst in mijn leven een bril op sterkte gekocht. Hierbij was de goede service en advies over welk montuur het beste bij mijn gezicht past erg fijn.
Heel veel geduld bij het kiezen van een montuur. Het afstellen van de bril wordt ontzettend serieus genomen en tijd speelt daarbij geen rol.
Vriendelijk en goede service. Er wordt de tijd genomen om diverse brillen te proberen om de juiste voor jouw gezicht te vinden. Ruime keuze voor zowel brillen als zonnebrillen. Ivm vakantie gevraagd of het op tijd zou lukken en daar hebben ze voor gezorgd; heel fijn! Bij het ophalen wordt er de tijd genomen voor het afstellen en krijg je onderhoud tips. Kortom een hele fijne optiek!
Zeer vriendelijk en professioneel personeel. De zaak straalt een prettige sfeer uit. Dit vind ik al meer dan 20 jaar.
Via mond op mond reclame kwam ik bij Paul Luyf. In eerste instantie voor een oogmeting waarvoor liefst drie kwartier werd uitgetrokken. Bij mijn vorige opticien twijfelde ik aan de kwaliteit van de oogmeting. Bij Paul Luyf absoluut niet. De rest ging van een leien dakje. Chapeau! Zeer goed.
Als heel goed
Ben al langer vaste klant. Deze keer weer zeer tevreden over het advies bij het uitzoeken van een zonnebril op sterkte.
Uitgebreide oogmeting. Er wordt alle tijd genomen voor het uitzoeken van een nieuw montuur
Ik kom hier al vele jaren
Een hele fijne en vertrouwde opticien. Medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor je en bent altijd welkom om binnen te lopen als er wat is. Klantvriendelijk staat voorop! Niet de goedkoopste (kan natuurlijk niet concurreren met de opticien-ketens) maar deskundigheid en kwaliteit liggen hoog!
Altijd persoonlijk, deskundig en vriendelijk advies.
Een goed contact, proffesionele oogmeting, een ruime keus en zeer deskundig advies en ruime keuzes
Er heerst een fijne sfeer en men is super gastvrij. Ben zeer tevreden over de kundigheid en dexservice.
Rijksstraatweg 14
2022DA Haarlem