Ik heb een groot sterkteverschil tussen beide ogen door een verlittekend hoornvlies aan 1 oog waarvoor ik een scleralens heb. Paul Luyf heeft uitgebreid de tijd genomen om een zo optimaal resultaat voor mij te behalen bij het aanmeten van een bril. Heel fijn en heel goed resultaat.
top opticiens
Prettige zaak. Nemen alle tijd voor de klant. Geven goede informatie en service. Zeet klantgericht!
We hebben inmiddels vijf brillen bij Paul Luyf Optiek gekocht. De professionaliteit en de klantvriendelijkheid zijn elke keer weer van zeer hoog niveau. We zullen niet snel naar een andere opticien gaan.
Was ik maar nooit naar de grote merkenwinkel gegaan. Hier straalt het vakmanschap en de klantvriendelijkheid je tegemoet. Dienstverlening staat hoog in het vaandel.
Als altijd is het een hele gezellige ervaring om bij Paul een nieuwe bril uit te zoeken. Deskundige mensen die je uitstekend adviseren.
Hele fijne optiek, waar je als klant uitstekend geholpen wordt. Er heerst een fijne sfeer in de winkel, medewerkers geven goed advies en men neemt uitgebreid de tijd voor elke klant. Prima service.
uitstekende hulp bij meten/uitzoeken/aanpassen door Paul of een van zijn vriend(innen)
Erg goed geholpen door deskundig en klantvriendelijke medewerkers. Echt een aanrader.
Weer fijn een nieuwe bril. Secure oogmeting, prettige sfeer, super aflevering en nazorg! Wat een kennis en service hebben deze mensen.
Geweldige winkel met uitstekende en geweldige vriendelijke service. Ze staan altijd voor je klaar en de selectie brillen is precies wat ik verwacht van zo een geweldige brillen zaak. Goede communicatie en het personeel is daar voor jou en niet om maar te verkopen.
Super. Altijd vriendelijk en goed geholpen.
Als orthoptiste ben ik veeleisend voor opticiens en optometristen. Door zijn vakkundige zorgvuldigheid slaagt Paul Luyf er steeds in een bril aan te meten die niet alleen fraai staat, maar ook en vooral een geweldige gezichtsscherpte geeft, zowel voor lezen en computerwerk als voor veraf kijken. Dank je wel, Paul!
Was heel lang al klant. Eén keer de vegissing gemaakt om naar een grote zg 'goedkope' keten te gaan. Grootste fout van m'n leven. Nu weer goed zien dank zij Paul en z'n team. In één woord, perfect.
Ik heb vandaag mijn mooie nieuwe bril opgehaald, De glazen zijn door paul mooi geslepen, echt vakwerk. Ik ben helemaal blij.
Deze speciaal geslepen bril is in een woord fantastisch....alsof er een nieuwe wereld voor mij open ging.! Ben er erg blij mee!
Door de uiterst zorgvuldige en geduldige oogmeting krijg je de voor jou optimale scherpte in je nieuwe bril. Ook bij moeilijke afwijkingen zoekt Paul de beste oplossing.
Ik kan enkel positieve dingen vertellen. Er is werkelijk niets waarvan ik denk: dit zou wat beter kunnen. Paul is echt de drijfveer van het bedrijf! Ben je bij hem eenmaal klant, dan ga je nooit meer naar een andere opticien.
Als ik in de winkel kom word ik altijd even vriendelijk begroet. Er wordt alle aandacht gegeven voor het probleem waar ik voor kom. Er is zeer veel deskundigheid in huis zowel van Paul als van alle medewerkers. Ben voor 100% tevreden. Een dikke 10 voor deze optiek!
Ik heb al diverse brillen en opticiens gehad. De laatste 25 jaar ben ik naar volle tevredenheid vaste klant bij Luyf. Omdat ik o.a. prismaglazen nodig heb, luistert de oogmeting door een optometrist nauw. Ik ben bijzonder te spreken over de tijd die er voor mij genomen wordt, zowel bij de oogmeting, het uitzoeken van een montuur, als het afstellen van de bril. Ook de persoonlijk benadering waardeer ik enorm.
Paul en zijn personeel ontvangen je niet alleen als klant maar als gast. Het uitzoeken van een bril gebeurt in alle rust en het oogonderzoek wordt zeer vakkundig uitgevoerd. De nazorg als er iets met de bril is gebeurd of er moet iets worden bijgesteld wordt snel en efficiënt verricht.
Goede service. Top mensen die je goed helpen bij het uitkiezen van een goede bril. Vakkundig bij het meten van de ogen en lenzen.
Zie boven
De behandeling en vakkundigheid is altijd helemaal top dus blijven we klant met het hele gezin.
Alleen maar goede ervaringen gehad bij deze winkel. Het hele gezin koopt hier al jaren zeer naar tevredenheid hun bril.
Rijksstraatweg 14
2022DA Haarlem