Ik kom daar al jaren als klant en wordt daar altijd professioneel als vriendelijk behandeld! Ook voor de audiciens die daar werken geldt precies hetzelfde. Voor mij is het dus alles in een.
competent en vriendelijk
Heel klantvriendelijk, goed geholpen, prijs kwaliteitsverhouding prima. Ik zal jullie zeker aanraden in mijn kennissenkring.
Heel fijn geholpen en er werd geen tijd bespaard om het beste resultaat te verkrijgen. Ik ben heel tevreden!!
ik kom helemaal vanuit Duitsland naar Pieter Wiercx om mijn brillen te halen. Advies is goed, brillen zijn mooi en blijven ook lang goed. Mijn vorige bril is van 2012.
Hele fijne en goede ervaring. Een aanrader voor ieder die een goede bril nodig heeft.
Zie boven
Zie boven
Fijne opticien. Levert kwaliteit, goede service. Als er iets is kun je altijd snel terecht en wordt er in oplossingen met je meegedacht. Personeel is vriendelijk en zeer ter zake kundig. Assortiment brilmonturen is uitgebreid. Er wordt goed met je meegedacht en naar de best passende oplossing gezocht.
Ook deze keer weer fijn geholpen. Zowel een mooi montuur, top glazen als ook het goede, eerlijke advies.
Er wordt de tijd genomen voor de klant en goed geluisterd en gekeken naar mogelijkheden en wensen
Je kan as n altijd binnen lopen,afspraak maken en dan hebben ze de tijd voor je.Goed advies en behulpzaam.
Keuring voor verlenging rijbewijs
Hele fijne zaak waar je met alle zorg uitmuntend geholpen word.
altijd goed