Als boven
Na jarenlang een andere opticien nu Wiercx geprobeerd. Wat een verademing, rustig meten, een prima advies en zeer schappelijke prijzen. Hier kom ik zeker terug.
Mijn 2e bril gekocht bij Wiercx Optiek, professionele oogmeting, uitgebreid advies en service, zeer tevreden.
Al jaren zeer tevreden, vakkundig, gastvrij. Met je ogen kan je niet expirimenteren. Daarom al jaren klant
Al jaren klant
Ik werd prima geholpen, naar wens en snel.
Personeel neemt de tijd voor je , en zijn zeer deskundig .
Moest mijn declaratie zelf regelen, helaas.
Ik ben zeer tevreden. Ik heb nog nooit zo,n uitgebreid onderzoek gehad.
Goede service. Zoeken net zo lang naar een oplossing tot het probleem is opgelost :-).
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.
Fijne winkel, vriendelijk personeel, goede service
Tijd om keuze te maken. Er wordt meegedacht maar niets opgedrongen. Fijn dat ook het declareren bij de verzekering door Wiercx wordt verzorgd.
Goed en deskundig geholpen.
Fijn geholpen, ruime keus, vriendelijke personeel, snelle service.
was er voor verlengen rijbewijs. geweldig mooie zaak en heel vriendelijk en dekundig personeel.
Deze keer kwamen we voor lenzen vloeistof voor Ingrid. Terwijl ik die sta af te rekenen, althans dat wilde ik gaan doen, zag ze een gave zonnebril. Alleen vinden wij dan door de tweehonderd heen aan de hoge kant. Meneer Pieter draaide zich naar haar om en pakte een andere uit het mooie rek: Perfect die man. Raak natuurlijk en de winkel uit ermee. Nadat ik iets meer afrekende... Is het dik waard!
3 brillen gekocht PC-en leesbril geweldig , Vario was even wennen .
Top service altijd!
Gewoon goed.
Serieus, vriendelijk, maar vooral deskundig. Geen vraag is teveel. In mijn ogen het beste wat er is. Zoeken de beste oplossing voor je en indien noodzakelijk wordt je doorverwezen.
laatste afhandeling van de bril is goed verlopen
Als heel goed