Al enkele jaren heb ik een bril met prisma-aanpassing nodig. Daarom vind ik het van belang dat een optometrist mijn nieuwe bril 'past'. Omdat ik eerder goed advies had gekregen koos ik voor deze optiek. De afspraak kwam snel tot stand. Het passen ging vlot en vakkundig. En de bril bevalt me goed.
Prima er wordt goed mee gedacht!
Goed geholpen, vriendelijke mensen
Top zaak
Super attente en deskundige crew!
Fijn geholpen en goed geadviseerd maar niet opdringerig. Erg fijn dus!!
Prima geholpen en een hele goeie service
Ze luisteren altijd goed naar het probleem en zoeken dan ook de beste oplossing. Niet perse de duurste maar gewoon goed. Ik voel me nooit verplicht om te kopen.
Altijd behulpzaam en vakmensen denkend in oplossingen
Prettig en duidelijk.
Nemen de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen.
Erg vriendelijk en deskundig geholpen
Je wordt op een prettige manier geholpen. Men neemt alle tijd om rustig te kiezen
Al enige tijd ben ik klant bij dit bedrijf en ik heb alleen maar lof voor alle medewerkers. Ik heb heel lastige ogen maar men geeft niet op met de juiste lenzen zoeken tot ik optimaal zie. Ik raad deze opticien dan ook van harte aan!
Goed en vakkundig geholpen
Naar mijn idee werd er zorgvuldig naar mijn ogen gekeken, en werd ik op een prettige manier te woord gestaan. Ik heb vertrouwen in jullie vakkennis.
Fijne service en advies, of het om het stellen van een bril gaat of lenzen of nieuwe bril.
Ik ben al jaren klant en geen enkele reden om er niet meer te willen komen.
Een prima zaak en goede service
De medewerker nam de tijd om me te helpen, liet me eerst zelf uitzoeken en droeg vervolgens andere monturen aan die ook zouden kunnen
Klant vriendelijk
Ook nu weer prima geholpen bij een oogmeting en de aanschaf van een nieuwe bril. Pieter Wiercx Optiek is al tientallen jaren mijn voorbeeld voor klantenservice, in al die jaren geen slechte ervaring gehad. Aandacht voor de klant, elke dag opnieuw en mocht er ooit een probleempje zijn dan wordt het coulant opgelost.