Wordt netjes te woord gestaan met de vraag die ik had,netjes geholpen , klant vriendelijk
Ik word er altijd vriendelijk en snel geholpen
Klantvriendelijk, werd goed geholpen,vriedenlijk personeel.
heel goed en vriendelijk geholpen
Mijn lenzen zaten niet lekker. Jeukende en brandende ogen. Bij de Pearle vanalles geprobeerd.. verschillende soorten lenzen en zelfs nachtlenzen. Maar helaas geen goede optie gevonden. Ik werd getipt op Peter Wiercx. Vanuit Rotterdam wel een klein stukje rijden, maar zeker de moeite waard! Barbara heeft mij onwijs goed geholpen en nu heb ik al jaren lenzen die ik niet voel. Top dus! Barbara is ook enorm aardig! Hier moet je zijn :).
In mijn ervaringen steeds een deskundig advies en hulp als dat nodig is. Met problemen kom je nooit voor niets om een oplossing vragen. Bovendien aardige mensen en lekkere koffie.
Goed geholpen goede service
Top service
Uitstekende professionele maar ook oog voor persoonlijke dienstverlening, met goede kennis en kunde!
Lenscontrole
Gastvrije ontvangst, vakkundig geholpen, van begin tot het eind.
Altijd vakkundig en prettig geholpen.
Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel
Hier wordt echt de tijd voor je genomen. Duidelijk en vriendelijk advies. Ruime keuze in (bijzondere) monturen. Superservice!
Bril kwalitatief zeer goed inclusief glazen.
Ik kom regelmatig terug met de brillen van mijn kinderen vanwege scheefstaande, losse of zelfs afgebroken pootjes. Nog nooit heb ik het idee gehad dat ook maar iemand dacht: daar heb je ze weer! Altijd met een glimlach geholpen door stuk voor stuk aardige mensen.
Vriendelijk en professioneel personeel
Het vinden van de juiste lenzen heeft flink wat tijd gekost maar uiteindelijk is dat met de kundigheid van Barbara is dat toch gelukt. Ook service staat hoog in het vaandel. Meer dan tevreden !
Een bril kopen is altijd een hele uitgaven, Maar met de jaren lange gratis service die je erbij krijgt valt het over alle jaren wel bv weer mee.
Vriendelijk en deskundig geholpen
Al meer dan 30 jaar trouwe klant. Pieter Wiercx Optiek weet al jaren raad met mijn zeer slechte ogen.
Heel leuk geholpen voor een bril voor ons zoontje van 5 jaar. Er wordt heel goed met kinderen omgegaan. Het dragen van de bril ervaart hij nu als leuk en bijzonder. Hij is er erg trots op.
Ik word altijd goed geholpen.. Perfecte service en staan altijd voor je klaar.. Voor mij geen andere Opticien..