Heel goed afgehandeld en gelijk naar oogarts gestuurd.
Bijzonder goed geholpen, vanaf mijn oogcontrole tot de aanschaf van een nieuwe bril.
Dit was mijn eerste ervaring met Schuytgraaf Optiek en zeker niet de laatste. Ik heb een erg fijne ervaring gehad; van het opmeten van mijn ogen tot het helpen kiezen van een montuur en glazen tot het afstellen van de daadwerkelijk bril.
Prettige sfeer en goede meting en advies. Beter dan de 'brillenwinkel-ketens', die meer gaan voor verkoop en niet voor wat het beste is voor jou. I.p.v. nieuwe glazen kreeg ik het advies een bezoek aan oogarts te brengen. Dit was helemaal correct en ben aan mijn ogen behandeld. Mijn volgende bril en zonnebril bij deze optiek gekocht!
Oogmeting en hulp bij uitzoeken van de bril is allemaal secuur en met geduld gedaan. Goede ondersteuning bij de moeilijke keuze van montuur.
Geen probleem als je bril vies is,wordt netjes schoongemaakt! En onderdelen worden vervangen.
Je kunt snel terecht en afspraken zelf inplannen. Je wordt heel vriendelijk en professioneel ontvangen. Tevreden over mijn brillen en blij met het oog voor detail in het afstellen .
Was toe aan een nieuwe bril; nauwkeurige metingen en deskundig geholpen. Inmiddels een weekje onderweg met de nieuwe bril en bevalt heel goed.
Prettige locatie en tijd voor iedere persoon, ondanks dat ze best druk zijn.
Zoals boven vermeld, zeer prettig en professioneel geholpen, een winkel om graag in terug te keren en zeer zeker aan te bevelen aan verdere cliënten.
Nemen ruim de tijd voor de klant.
The staff is professional and knowledgeable. They provide the necessary information for my son to choose his glasses and for me to decide on the type of glasses he should get. Perfect as the last time. Highly recommended!
Mijn ervaring met de oogtest en het uitzoeken van mijn bril bij Schuytgraaf Optiek was uitzonderlijk. Peter heeft een onvergetelijke, fantastische professionele houding. Ik waardeer zijn nauwgezette aandacht voor detail en zijn niet aflatende geduld. Ik zou willen dat ik vaker zo'n hoog niveau van klantenservice kon krijgen, want dat is uiterst zeldzaam. Hij houdt duidelijk van zijn werk en wil dat zijn klanten tevreden zijn met hun hele ervaring. Bedankt, Peter! Ik ben dol op mijn nieuwe bril! ML
Mijn oude bril heeft nog nooit zo goed gezeten na bijstelling toen ik een nieuwe bril uitzocht. Ook de nieuwe bril bevalt heel goed.
Dit is mijn 3de bril bij schuitgraaf Optiek, altijd goed geholpen en uitstekende service. Ben heel tevreden.
Een woord, SUPER!!!
Goedendag, kan ik je ergens mee helpen, nemen de tijd, bakkie koffie erbij, vakkundigheid, en dan weer met een lach naar buiten. Helaas zijn er nog maar weinig van deze winkels waar het personeel nog passie heeft voor het vak.
Wij zijn al jaren een tevreden klant bij Schuytgraaf Optiek. Deskundig en betrouwbaar, altijd bereid om met je mee te denken.
Goede begeleiding en behandeling na mijn staaroperatie.
Prettig contact, snelle levering en erg mooie collectie
Zeer goed, deskundig en eerlijk advies wordt er gegeven!
Hoi, ik vind dat ik iedere keer heel fijn geholpen wordt bij Schuytgraaf Optiek. Met veel rust en aandacht word ik steeds geholpen, van meting tot en met bril... echt super!
Mijn ervaring is bij de opticien ze zijn kundig, geduldig en denken met je mee. Voldoende keuze in monturen. En de prijzen zijn variabel. Ze nemen de tijd voor ook erg belangrijk.
Zeer vakkundig en vlot geholpen, waarbij gegeven adviezen (m.b.t. glazen en montuur) persoonlijk en op maat zijn.
Ooit eerdere bril laten aanmeten. Jammer dat hij uit ons vroegere dorp vertrok. Nu hernieuwde kennismaking met goed advies en perfect resultaat.Nieuwe bril opgezet en het zicht was meteen goed. Complimenten!!!
Fortunastraat 14
6846XZ Arnhem