Ooit eerdere bril laten aanmeten. Jammer dat hij uit ons vroegere dorp vertrok. Nu hernieuwde kennismaking met goed advies en perfect resultaat.Nieuwe bril opgezet en het zicht was meteen goed. Complimenten!!!
Kundig team, denken met je mee. Helpen zoeken naar her juiste montuur. Meting nauwkeurig en afwerking perfect.
Nieuwe bril uitgezocht en goed advies over de glazen!
Vriendelijke en kundige medewerkers, behulpzaam en mooie kwaliteit brillen!
Goede service door prettige medewerkers en veel keuze in monturen. Fijne aankoop van een mooie nieuwe bril.
Erg vriendelijke behandeling. Er werd de benodigde tijd genomen voor de oogmeting en later het afstellen van de nieuwe bril.
Ik heb een vakkundige oogmeting gekregen en naar mijn gevoel de juiste brillenglazen aangeraden gekregen. Het uitzoeken van het montuur gaf mij de indruk dat de medewerkster heel goed luisterde naar mijn wensen én keek naar mijn gezicht. Het resultaat: een bril die heel goed bij me past.
Het is echt een hele fijne opticien! Vriendelijke en vakbekwame medewerkers, veel keus, altijd service gericht!
Veel tijd en ruimte voor advies. Er wordt met je meegedacht. Snelle levering van product.
Professioneel en vakkundig qua meting en advies en een vleugje humor. Heel prettig geholpen
Bij schuytgraaf optiek nemen ze altijd de tijd om mijn dochter te helpen uitzoeken van een nieuw montuur. Binnen enkele dagen kan de bril al worden opgehaald. En altijd prettig contact met de medewerkers.
Fijne benaderingswijze, goede uitleg, vriendelijk in de omgang, goede kennis en ervaring, Fijne opticien En heel fijn ik stond versteld van de snelle levering van mijn nieuwe bril Dat was super
Je wordt altijd goed geholpen door kundig en vriendelijk personeel. Er wordt de tijd voor je genomen en de service is ook prima!
Welkom voelen, echt geholpen worden, warme gevoel, en duidelijk in uitleg… prima ervaring.
Bij Schuytgraaf optiek nemen ze echt de tijd voor je wanneer je een afspraak plant. Ben tevreden over mijn nieuw aangemeten bril en ook heb ik nu passende lenzen gevonden! Super!
Heel blij met mijn brillen
De bril werd netjes afgeleverd op de afgesproken dag en tijd.
Zie hierboven, niets aan toe te voegen.
Prima geholpen door zeer deskundig personeel
Een nette winkel met fijn personeel wat de tijd voor je neemt. En de oogmeting wordt ook netjes en goed gedaan. En er is een goede service
Het is een mooi ingerichte zaak, waar je direct welkom wordt geheten ook als je nog even moet wachten. Je kunt met problemen altijd terugkomen. De zaak is in een wat duurder segment maar daar krijg je dan ook exclusieve oplossingen en designs voor.
Kom al zeven jaar bij deze opticien en inmiddels twee brillen aangeschaft. Enorm deskundig en vooral servicebereid. Kan er zo binnenlopen voor kleine reparaties, advies, oogdruppels etc. Geldt overigens voor alle medewerkers in deze zaak.
plotseling mn bril kapot en feestje in verschiet! alle begrip voor en met spoed gwholpen.
Ontzettend goede service, altijd even vriendelijk en zeer hulpvaardig.
Fortunastraat 14
6846XZ Arnhem