Goede en snelle service. Veel keus uit monturen en eerlijke feedback op de hoe de bril staat. Oogmeting goed.
Prima geholpen en geadviseerd.
Voel me echt huis hier
Wordt als klant behandeld.
Zorgvuldigheid bij het opmeten van de sterkte had alle aandacht van de opticien. Contactlenzen is door mijn hoge cilinder ingewikkelder maar de opticien doet alles wat nodig is om mij toch aan goed-zittende contactlenzen helpen. Kortom: ben zeer tevreden.
Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je te helpen.
De service is perfect. Je bent er geen nummer en men er hangt een fijne informele sfeer in de winkel. Verder is het duidelijk dat ze weten wat ze doen en kunnen je er ook -van alles over vertellen en uitleggen.
Snel adequaat geholpen. Goede adviezen.
Rustige, klantvriendelijke en professionele hulp bij de aankoop van brillen en lenzen zonder het opdringerig zijn. Nemen de tijd en blijven rustig.
Goed geholpen. Vakkundig personeel met humor.
De medewerkers van Schuytgraaf Optiek zijn vriendelijk en vragen goed door. Ze voeren het gesprek met aandacht. De online afspraken service werkt perfect. Ideaal. Ook de bevestiging per sms dat mijn bril opgehaald kon worden, werkt super.
Ik zou iedereen Schuytgraaf optiek aanbevelen.
Fijne zaak , altijd goed en vriendelijk geholpen , zowel Peter als Manon
Supergoed geholpen, vriendelijk, professioneel.
Vriendelijk en geholpen door iemand die de oogmeting zeer goed gedaan heeft. Ook de omgang met mij. Ben zeer tevreden.
Samen met mijn dochter wezen kijken voor een nieuwe bril. De 1e brul die ze pakte was gelijk de goede. Hierna alle metingen gedaan en besteld. Binnen een week bericht dat de bril klaar lag om om op te halen.
Klantvriendelijk en goede service
Vriendelijk en iemand die heel goed de meting heeft gedaan
We hebben hier als gezin al meerdere brillen gekocht en worden altijd erg goed geholpen. Vind je de pootjes van de bril niet mooi maar de rest van het montuur wel word er alles aan gedaan om er mooie pootjes bij te vinden. heb je snel een nieuwe bril nodig omdat je eigen bril kapot is zorgen ze dat dit super snel geregeld word. Al met al een enorm klantvriendelijke opticien die ik iedereen kan aanraden.
Goed georganiseerd (digitale afspraak o.a.), efficiënt, klantvriendelijk en in een professionele sfeer ben ik binnen anderhalf uur aan een perfect ogende en goed functionerende bril geholpen.
Goede ervaring op bais van aanschaf van een complete bril
Erg blij, goed geholpen. Ging met een andere bril de deur uit dan dat ik aanvankelijk dacht nodig te hebben. Dankzij goed meten en vooral Doorvragen heb ik nu de perfecte bril aangemeten gekregen.
Je hebt alle tijd om de juiste bril te vinden .
Ze nemen de tijd voor je, denken mee en zijn niet opdringerig.
Fortunastraat 14
6846XZ Arnhem