Met prettige omgang en verstand van zaken aan een nieuwe bril en zonnebril op sterkte geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Je betaald misschien wat meer, maar gaat ook met een beter passende bril en uitstekende service de deur uit.
Snel en vakkundig geholpen mijn bril was binnen 1 week gereed.
Goede service, snelle levering . Klant vriendelijk.
Goede optiek.
Voor het eerst een bril met de juiste sterkte. Top! Ontspannen sfeer...en er wordt actief meegedacht.
Goede ervaring met de aanschaf van een nieuwe bril en ook prima geholpen bij de aankoop van zonnebrillen voor de kinderen. Ook altijd bereid om de bril opnieuw af te stellen.
Voor 3 brillen bij optiek Schuytgraaf geweest. Zeer vakkundige optiek. Fijne mensen en ze nemen alle tijd voor je! Ook de service is top. Kortom een echte aanrader!
Fijne en deskundige begeleiding met eerlijk advies en mooie producten
Prettig contact en goede service!
Ik kan niks negatiefs bedenken, alle tijd die nodig was is genomen, zowel voor de oogmeting als het uitkiezen voor het montuur. 👍
Aandacht, zorgvuldig en klantvriendelijk
Positief, goede aandacht voor klant ondanks drukte in de winkel. goed advies ontvangen.
De medewerkers zijn vriendelijk, geduldig en nemen ruim de tijd om tot een goede keus te komen. Je krijgt het gevoel welkom te zijn en wordt vakkundig geholpen. Deze opticien zal ik zeker aanbevelen.
Mijn oude bril had nieuwe neuspads nodig. Bril elders gekocht, geen enkel probleem...binnen een week gratis geleverd.
Bij schuytgraaf optiek krijg je de professionele hulp die je verwacht van een opticien. Klantvriendelijk en ruime keus in ( zonne) brillen.
Super zoals altijd
Andere pootjes aan mijn oude bril gemaakt , andere glazen in mijn nieuwe bril laten zetten omdat ik met eerste dubbel zag en nog steeds koffie gekregen 😊. Door oogdruk meting ook meteen daarna naar de oogarts gegaan. Tot de volgende bril(len). Herman en Marjo
Goed geholpen. Professionele hulp en prettig en klantvriendelijk personeel.
Wegens mijn hoge sterkte ben ik aangewezen op echte vakmensen. Schuytgraaf Optiek beantwoordde aan mijn wens en deze noodzaak. Daarbij ook nog een goed advies over het montuur.
klantvriendelijk!
Voor de oogmeting werd uitgebreid en goed de tijd genomen. Ik kreeg goede uitleg met persoonlijke tips. Dus zeker een afspraak maken zodat men de tijd voor je heeft. Als je de bril uitzoekt denken ze ook goed mee. Bij het ophalen van de bril wordt deze ook precies goed gesteld voor jouw gezicht. Fijne winkel met persoonlijke aandacht.
Op maat gegeven zorg, kan niet beter!
Zoals hiervoor beschreven
Ik ben weer uitstekend geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe bril. Goede service en aandacht.
Er werd alle tijd genomen voor een rustige oogmeting,voor mijn ogen heel belangrijk. Goede en vakkundige service. En ook van belang ! Mooie monturen voor een betaalbare prijs.
Fortunastraat 14
6846XZ Arnhem