De medewerkers nemen de tijd en denken goed mee.
Onze zoon was al klant bij de schuytgraaf optiek en door de goede ervaring hebben mijn partner en ikzelf ook een bril uitgezocht. Prettig geholpen en in de buurt. Echt een aanwinst voor de schuytgraaf.
Goede keuze, fijne service en gezellige en warme mensen.
Super tevreden.
Prettig geholpen, ben erg blij met mijn brillen
Sinds de opening van Schuytgraaf Optiek ben ik er klant! Het personeel geeft vakkundig en eerlijk advies! Naar de klant toe is er een persoonlijke benadering. Iets wat ik zeer waardeer!
Er wordt tijd genomen en aandacht, men denkt mee, verlaat de winkel met een goed gevoel.
Prettig geholpen, goede adviezen.
Ik had problemen met mijn ogen. Deze heeft men vakkundig via metingen proberen te verklaren. Advies voor een 2e meting was zeer professioneel, men gaat niet over een nacht ijs. Verder weer goed advies over een nieuwe bril, men neemt er alle tijd voor. Een erg goed advies over wat mooi is en goed staat, men praat niet met je mee. Wederom zeer tevreden! Ik hoop van deze 2e bril van Schuytgraaf optiek weer net zo veel plezier te hebben, als de 1e bril. Dank jullie wel.
Ik ben heel goed geholpen, veel aandacht en super service na het breken van mijn bril. Veel aandacht voor het uitzoeken van nieuwe bril, wat prima is gelukt. Bedankt voor alle aandacht en service.
Duidelijk advies gekregen over contactlenzen en een hele mooie nieuwe bril aangeschaft! Hier werken geweldige mensen die je met alle liefde willen helpen, er hangt een fijne ontspannen sfeer en er is ruimte voor een gezellig gesprek tussendoor. Breed assortiment aan monturen in allerlei prijsklassen.
Met mijn eerste bril ben ik super tevreden
Prima service, gezellig en kundig personeel. Alleen jammer dat jullie zo ver weg zittenāŗ
Prima geholpen
Het was niet belangrijk of je een goedkopere of een duurdere monteur probeert. Het belangrijkste of deze je staat.
In deze optiek hebben ze verstand van zaken en zijn bereid alles te doen om je met een fijn gevoel naar huis te laten gaan. Ook de kijk op wat mensen staat en zoeken gaat hier op een hele fijne manier. Dit is onze zaak
Zeer goed geholpen bij het kiezen van een nieuwe bril.
Er is goed naar mijn wens geluisterd. Vervolgens samen naar de beste montuur gezocht. Heel tevreden over de professionele oogmeting en advies.
Zeer prettig
Peter en Marlon zijn zeer deskundig. Ze nemen ruim de tijd voor je, luisteren naar je wensen en denken met je mee. Ook wat betreft de keuze van een montuur zit je bij hen goed. Ze geven goed en eerlijk advies. De winkel is prettig en ruim, je voelt je er welkom en wordt vlot en vakkundig geholpen. Ook kun je er als klant altijd terecht voor een gratis servicebeurt en een refill van je brilpoetsvloeistof. Ik vind Schuytgraaf Optiek echt een aanrader. Vele malen beter dan een keten-opticien!
Prettig en goed
Zie bovenstaande
Goed op de klant (11 jaar) afgestemd!
Er wordt geluisterd naar de behoefte en nemen ook de tijd om het juiste te doen wat nodig is. In alle rust metingen en uitzoeken van een nieuwe bril. En dit alles zonder druk of aan dringen. Ga zo door!
Erg kundig personeel en er wordt goed de tijd voor je genomen.
Fortunastraat 14
6846XZ Arnhem