Voor onze zoon een bril gekocht. Fijn geholpen en de bril was snel klaar
goede diestverlening wennen aan de glazen na operatie was iets langer dan twee dagen maar ben dik tevreden met het resultaat
Geen verbeterpunten
Nvt
Goed advies en ruim assortiment. Snelle service
Normaal altijd naar mijn vaste opticien maar nu er zo dichtbij een geopend is daar maar eens gekeken. Dit was dus mijn 1ste bezoek, meneer had en nam tijd voor mij, oogmeting uitgevoerd en 2 brillen gekocht. Ik ben tot op heden erg tevreden.
NVT
Geen tips daarom allemaal 10en het is een geweldig bedrijf
Ik heb niet vergeleken, maar gevoelsmatig is het assortiment aan de voorzichtige kant.
Als er maar 1 iemand in de winkel staat en er komt een nieuwe klant terwijl de je bezig bent met een oogmeting is dat niet handig en moet of de klant wachten of oogmeting onderbreken
Goed verstand van hun vak!
Erg fijn geholpen!
Goede service en garantie. vriendelijke en deskundige bediening.
geen
Koffie met gebak?? (Grapje) Ik zou het verder niet weten. Het is wel van belang dat die bril goed op je hoofd zit. Maar dat is ook een kwestie van even een paar dagen uitproberen en daarna dingen bijstellen. Op dit moment gaat het goed. Misschien op termijn een monitorbril. Hoewel dat met die monitor bekijken ook goed gaat.
Fortunastraat 14
6846XZ Arnhem