Voor mij mag er wat meer brillen keus , en oa andere merken.
n.v.t.
Zeer klantvriendelijke en prettige sfeer in de winkel. Er wordt tijd voor je genomen wat ik als zeer prettig heb ervaren.
Fijn geholpen. Goed advies. Blij met bril.
Plaats een voordeurbel. Dit omdat ik in een rolstoel zit en niet zelf de deur open kan doen. Als men bezig is met een klant, ziet men niet altijd dat er iemand voor de deur staat.Er wonen meer mensen in Schuytgraaf die rolstoelgebruiker zijn en dan is dit wel een handige tip, denk ik!
Geen
Zijn vriendelijk en behulpzaam
Niets.....
Geen.
Maak een soort van plaatjes boek wat voor een soort model bij wat voor hoofd gaat werken. Rond gezicht, slank gezicht en maak een optimale lijst van brillen voor wat meteen op z'n minst past bij dat hoofd. De rest is mode en materiaal, en natuurlijk prijs. Ah la haarmodellen bij een kapper. Voor de meeste mannen is werkt het en staat het niet stom vaak al genoeg. Een wederhelft of een vrouw heeft waarschijnlijk andere criteria :-) Zeker geen eis maar het geeft mensen wat te lezen (ouders/partners(m/v) en ideeën voor brillen
Soms is 1 personeels lid in de winkel te weinig
Erg geduldig en heel vriendelijk
geen
geen enkele.
Na jaren zachte contactlenzen en bril, na advies overgestapt op nachtlenzen. Ben met dit proces goed bijgestaan en heb meerdere aanpassingen gehad. Helaas toch moeten concluderen dat dit niet voor mij is weggelegd. Gelukkig heeft Peter kijk op mooie brillen en ben helemaal blij met mijn nieuwe bril met varifocale glazen voor een schappelijke prijs. De service is uitstekend bij deze zaak en ook mijn zoon draagt nu naar tevredenheid een leuke bril.
Misschien nog wat andere merken er bij! Maar hoe meer keuze hoe moeilijker!
2 opmerkingen op de site. De algemene voorwaarden zijn niet bereikbaar. Het invullen van de persoonlijke gegevens gebeurd niet met een beveiligde verbinding,hierdoor zouden kwaadwillende ook toegang kunnen krijgen tot die gegevens.
Hele fijne en prettige benadering. Nemen de tijd voor je. Mijn eerste ervaring met de aanschaf van een bril is prima geweest!
Geen
Fortunastraat 14