Altijd vriendelijk en gericht op de kinderen. Daarnaast, waar het natuurlijk om gaat, goede klantgerichte service.
Really professional work, fast and accurate!
Prettige ontvangst en deskundig personeel. Goed afvies.
Super blij met mijn tomford bril, binnen een week is de bril klaar. Goede service en vriendelijke mensen.
Goed en professioneel geholpen
Vriendelijke medewerkers die een goed advies geven. Helemaal top ik kom hier zeker terug.
Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Er is tijd voor de klant, alles wordt goed uitgelegd. Persoonlijk vond ik de keuze uit het assortiment beperkt ... maar toch goed geslaagd. Kortom ... erg plezierig. Ik beveel deze zaak van harte aan.
Vriendelijk. kundig...alle tijd voor je nemen....gastvrij Kortom ...ben heel blij met deze mensen
Uitstekend service
Mijn eerste keer bij deze optiek. Er wordt echt tijd voor je genomen Geen haast dus je krijg er vertrouwen in dat er serieus naar je geluisterd wordt .
Perfecte oogmeting en goed advies..
Vriendelijke ontvangst en zeer vakkundig en rustig geholpen. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Ik zie alles weer haarscherp!
Voor de eerste keer winkel bezocht voor oogmeting. Werkelijk fantastisch goed geholpen. Ik zal er zeker terug gaan.
Sinds 2018 ben ik klant bij Schuytgraaf Optiek. Hier heb ik zeker geen spijt van! De service is uitstekend en er wordt niet geadviseerd om te verkopen, maar wat bij de klant past. Wanneer je een afspraak maakt via de online agenda wordt de tijd en aandacht voor de klant volledig genomen! De optiek heeft een strak design wat een chique uitstraling heeft.
Er wordt alle tijd voor je genomen, duidelijk antwoord op vragen en goed advies bij brilkeuze
Zeer tevreden, perfecte service
heel goed
Van de oogmeting, het uitzoeken van de bril tot het ophalen van de bril: een prettige ervaring doordat de tijd genomen werd, het personeel deskundig en vakkundig is plus alles duidelijk wordt uitgelegd. In een woord super!
Voor de zomer heb ik een nieuwe zonnebril uitgezocht bij Schuytgraaf optiek. Na rustig passen en overleggen is alles opgemeten en zijn de glazen besteld. Na een weekje was de bril al klaar. Bij ophalen is de bril nog goed afgesteld. Al met al heel tevreden.
Top service
Voor de tweede keer een bril laten aanmeten in deze winkel. Leuke monturen en goede meting. De bril bevalt prima. Prettig is de rust in de winkel en de tijd die voor je genomen wordt.
Goed resultaat.
Zeer vriendelijk en vakkundig
zie vorige regel
Ik zie heel goed door de bril.De sterkte en plaatsing van het glas is perfekt. Deze zaak heeft er een tevreden klant bij
Fortunastraat 14
6846XZ Arnhem