Met de modernste apparatuur wordt er door zeer bedreven mensen naar je ogen gekeken, dat schept vertrouwen. Daarnaast is Peter een zeer aangename kerel die ruim de tijd neemt om iedere klant te helpen.
Vriendelijk, deskundig, service.
Geweldig personeel met kennis van zaken.
Heel tevreden met mijn nieuwe bril voor het vliegen.
Attent, tijd en aandacht voor het juiste monteur uit zoeken.
Eerste keer in jaren voor een oogmeting geweest. Fijn geholpen, professionele inrichting en deskundig en eerlijk advies gekregen. Zeer vriendelijk, goede service en genoeg mogelijkheden qua keuze van monturen.
Fijn geholpen, alle tijd genomen
Mijn zoon was toe aan een andere bril en de rust waarmee er nieuwe monturen gepast werden en zeker ook het meten van de ogen was heel prettig.
Deskundig, goed advies, geduld, vriendelijk, denkt mee, service optimaal, top
Professioneel
Goed, duidelijk en eerlijk advies en snelle service.
Na een professionele meting kreeg ik een prettig advies om een goede keus te maken voor een nieuwe bril. Er werd ruim de tijd voor genomen.
Fijne medewerkers, geduldig, behulpzaam, luisteren goed naar wat je wil en zoekt.
Een zeer goede optiek, vriendelijk, zeer goede service, deskundige medewerkers, ruime keus en zeer snelle levering. Héél tevreden!!
Er is alle tijd en aandacht uitgetrokken om de lenzen / bril voor onze dochter aan te meten
Vriendelijk geholpen,nemen alle tijd voor je. Komen met eerlijke adviezen.
Duidelijk en uitgebreid uitgelegd
Een hele fijne opticien. Ik werd zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Ze hebben een ruimte keus uit mooie monturen. Ook voor een zonnebril (al dan niet op sterkte) ben je hier aan het juiste adres.
Deskundig vriendelijk klantgericht
Ik was blij verrast door de expertise en de manier waarop we behandeld zijn. Het is zo’n groot verschil in vergelijking met de “grotere” spelers in deze markt, ik kan iedereen die op zoek is naar eerlijk, goed onderbouwd en oprecht advies aanbevelen om naar Schuytgraaf optiek te gaan.
Ik ben met hen meegegaan uit Westervoort omdat ik me goed voel bij hen.
Nette zaak en vriendelijk geholpen. Daarnaast was de bril ook snel klaar.
Ondanks Corona werd er voldoende tijd voor mijngenomen.
Fortunastraat 14
6846XZ Arnhem