ps: mijn emailadres is gewijzigd in [email protected]
Altijd goed geholpen, wanneer er problemen zijn kan ik altijd even langskomen.
Goede begeleiding bij lenzen en inplantlenzen
Zo doorgaan!!!!
Hele vriendelijke medewerkers, goede klantenservice. Er wordt goed meegedacht en professioneel advies gegeven.
- sms/whatsapp berichtgeving in plaats van antwoordapparaten inspreken - bestellen (dag)lenzen gaat altijd tijd overheen, en ze zijn toch altijd weer onverwacht op! Daar valt vast wat op te verzinnen :) - ik kan mijn emailadres hieronder vermeld niet aanpassen...: graag veranderen in [email protected]
t.v.t.
Ik heb nog niet zo'n lange ervaring met Sijbrands & van Olst (en ben alleen door Else geholpen) om verbeterpunten aan te geven.
Zeer vriendelijke en deskundige hulp. de opticien else is een zeer bekwaam en werkt heel secuur
n.v.t
Zeer bekwame medewerkers en goede kwaliteit
Ons hele gezin komt in Ouderkerk met name omdat Else Schokker daar werkt, maar ook haar collega's zijn klantvriendelijk en hebben verstand van zaken.
voor alles een 10!
Voor mijn lenzen kom ik er al jaren, ik word goed geholpen en de controles zijn regelmatig. Ook mijn bril heb ik hier gekocht, die was sneller klaar dan verwacht!
Afspraken die gemaakt worden over verzending ed worden niet altijd nagekomen
Prima service .komen al jaren .met het hele gezin.
zie encete
Ik word al jaren lang vriendelijk en deskundig geholpen