Ken opticien al jaren
Super!!!
Ben bij Stouthart opticiens bij het aanmeten van contactlenzen zeer deskundig geholpen. Medewerkers zijn klantvriendelijk en er wordt goede service verleend.
Al ruim 40 jaar mijn adres voor bril en lenzen met fantastische mensen in de zaak
Bovenstaande zin zegt genoeg :-)
Klantvriendelijk
Ik kom al jaren naar stouthart Opticien. Vakkundige mensen die je graag helpen en meedenken over je aankoop van je bril.
Er wordt over je wensen en vragen meegedacht en er komt eigenlijk altijd een oplossing en dat hoeft niet altijd de duurste te zijn prijstechnisch altijd een goede voorlichting gehad en bij eventuele problemen achteraf altijd een goede service
we komen al jaren bij Kees omdat de service altijd goed is
Vriendelijke en deskundig personeel. Kom er al heel lang
Ik kom er al vanaf mijn 18e altijd goede, vakkundige en vriendelijke service.
met slechts recept van de oogarts, zonder ooit de patient gezien te hebben een goede multifocale bril geregeld.
Toen Kees me vroeg nadat ik een aantal oogtesten had gedaan in zijn winkel of ik een nachtelijk ritme heb terwijl ik nooit eerder met de man gesproken had wist ik dat ik een echte vakman voor mij had zitten; hij kon aan mijn ogen zien dat ik vaak 's nachts wakker was! :-) Ik ben echt enorm goed geadviseerd door Kees, hij nam de tijd voor me om alles goed uit te leggen, heeft een reeks testen gedaan en heeft vervolgens nog meer uitleg gegeven, en hij beantwoordde al mijn vragen; zodoende kreeg ik een advies op maat. De prijs valt me ook ontzettend mee; voor al het advies en de testen (ik heb alles bij elkaar ruim een uur in de winkel gezeten), het montuur en de glazen afgestemd op de sterkte die ik nodig had voor mijn ogen betaalde ik 75 Euro, wat ik echt niet duur vind. Ondanks het beperkte oppervlak heeft de winkel een ruim assortiment aan monturen in verschillende prijsklassen die zich bevinden in rekken aan de muren, is er een complete oog meetstudio achterin het pand, en is er in het midden ook nog voldoende ruimte om advies te krijgen op maat met eventueel een partner. Het (andere) personeel was ook erg vriendelijk, ik werd door hen goed ontvangen en te woord gestaan. Mocht ik in de toekomst weer een bril nodig hebben ga ik zeker weer naar deze winkel (alleen zal ik dan wel zorgen dat ik niet vergeet te betalen)! ;-)
Goeie service en klantvriendelijkheid
Ik ben heel fijn en correct geholpen bij het aanschaffen van een bril en contactlenzen. De nacontrole van mijn lenzen was ook goed.
Vriendelijk, vakdeskundig en professioneel. Geen vraag is te veel en er wordt echt de tijd voor je genomen.
Heel ontspannen en deskundig een oogmeting gehad. Goede uitleg over een computerbril. En heel veel monturen laten passen en bekijken zonder dat er iets opgedrongen werd. Fijn om hier in de winkel te zijn en met een lach geadviseerd te worden zonder verplichtingen, Echt een dikke 10 en veel respect voor de ontvangst van deze vakmensen.
Heel tevreden over alles; communicatie, zorg, nazorg, advies etc.
Zoals al 20 jaar helemaal top.
Zoals gewoonlijk weer zeer deskundig geadviseerd en geholpen door zeer vriendelijke medewerkers.
Ik ben op een zeer vriendelijke, professionele en service gerichte manier geholpen :-)
Helpen je heel vriendelijk en nemen ook de tijd voor je, geen enkele vraag is te veel of lastig
We zijn erg goed geholpen bij Stouthart opticiens. Je merkte dat er veel ervaring en enthousiasme aanwezig was.
Vriendelijk personeel en heerlijke koffie
Je wordt bij Stouthart altijd goed en vooral vriendelijk geholpen.
Zenostraat 186
3076AZ Rotterdam