Goed vriendelijk personeel.
Na een gave paarse en een helderrode brillenmontuur ben ik nu gevallen voor een donkerblauwe. Superlicht! Ik kreeg een goede toelichting en de glazen zijn weer perfect passend. Het afpassen ging best goed, maar uiteraard is nog fine-tuning nodig. Dat wordt met zorg en aandacht gedaan. Ik ben zeer tevreden!
dat ik er al jaren klant bent
Als boven
Geweldige service en we worden altijd super geholpen.
persoonlijke aandacht en prima service!
Wordt heel goed geholpen en geadviseerd. Goede service....en wederzijdse vertrouwen Stouthart gast net een stapje verder..
Prettig en goed
Warm ontvang, fijne begeleiding en professioneel advies, topcombinatie!
prettigcorrectgoedservice
Ik kom al ruim 50 jaar bij Stouthart!
Altijd gemakkelijk om een afspraak te maken, wordt stipt op tijd en deskundig geholpen. Ook altijd voldoende aandacht voor oogmeting, zowel bij aanschaf contactlenzen als bril. Goede uitleg en advies over nieuw aan te schaffen materiaal. Mag/krijg ook bij verandering een proefsetje lenzen om een aantal dagen uit te proberen. Is bij akkoord ook altijd weer vlot voorradig zodat het afgehaald kan worden. Kortom een prima zaak, zeer tevreden!
Wordt er er goed gehopen en erg vriendelijk staat altijd voor je klaar heel te vreden
uitstekend
Vriendelijke proffessionele benadering
Warm en laag drempelig. Ruime keuze en prettige begeleiding.
Heldere, geduldige uitleg en advisering.
Mijn ervaringen met deze firma zijn prima
Altijd goed en vertrouwd met super service!
Ouderwetse service gecombineerd met vakmanschap en Rotterdamse humor!
Vriendelijk en denk ik kundig geholpen
Goede service, nemen goed de tijd voor elke klant, lekker gelachen uiteraard
Advies en oogmeting perfect! Héél erg servicegericht! Al héél véél jaren klant!
Kom hier al 40 jaar, altijd uitmuntende service, oprecht vriendelijk en natuurlijk lenzen en brillen die perfect passen! Veel persoonlijker dan de massa opticiens!
ca. 40 jaar onze Opticiën, zegt voldoende !
Zenostraat 186
3076AZ Rotterdam