Wordt altijd goed geholpen zeer deskundig en prima kwaliteit
Bij alle Opticiens waar ik ben geweest, hebben geen van hen mijn ogen zo zuiver gemeten. Vanaf het moment dat mijn bril opdeed tot nu toe, kan ik niet geloven hoe scherp ik alles zie... Ik geniet elke dag van deze "VERHELDERENDE ERVARING"... Erg bedankt voor de Professionele meting en mooie bril... Mw. J.N.TROMP
Bij div opticiens meting gedaan elke keer als ik dan de bril kreeg vond ik het niet goed. Stouthart meting laten doen en nu wel een goede bril .
Jarenlang klant geweldige service
Jarenlang klant geweldige service
Er wordt goed naar je verhaal geluisterd. Metingen netjes gedaan en er wordt mee gedacht in een bril keuze met het geen wat jij en familieleden aangeven. Mochten zelf thuis nog even nadenken erover met de brillen die 1 en 2de keus zou zijn. Netje attend en behulpzaam.
top
Ik koop daar al jaren met plezier en tot tevredenheid
We komen er al een paar jaar en inmiddels ook voor de kinderen. Worden altijd heel vriendelijk en vooral ook kundig geholpen!
altijd goede service en zeer vriendelijke vakkundige mensen,die met je mee denken,een echte aanrader deze winkel eens te bezoeken en te ervaren hoe gezellig het bij deze winkel is.
We komen er al jaren. Je wordt altijd warm ontvangen en er is oprechte belangstelling voor jou als mens. Ze verstaan hun vak en hebben zeker oog voor detail. Die vrolijke en vriendelijke glimlach niet te vergeten.
Er wordt altijd ruim de tijd genomen voor mij. Metingen zijn perfect. Er wordt gekeken wat voor mij de beste lens is en alle brillen worden uit de kast gehaald om juist die bril te vinden die ik mooi vind. Kortom een opticien met oog voor detail!
Altijd een vakkundig advies op mijn wensen en ideeën over het soort bril en glazen
Sinds vele jaren tot grote tevredenheid laat ik mijn ogen controleren en met vaak aanschaf van een nieuwe bril. Veel vakkennis, service en keuze van brillen maken dat ik steeds weer terugkom. Chapeaux Kees en Anja.
Correcte manier waar op ik ben geholpen! Vanwege woonplaats nog anders geprobeerd! Maar toch weer terug gekomen
Uitstekende en snelle service, modieus montuur en passenf advies
Ik ben vriendelijk ontvangen, goed en geduldig begeleid. Alles werd uitgelegd, zodat ik op de hoogte was wat zou volgen. Er is keuze genoeg aan modellen brillen, ook hierin krijg je begeleiding. Het is een heel goed brillen zaak.
Fijne opticien waar ik al jaren kom. Deskundig advies en geweldige service
Vriendelijk
Goede service Goedgeholpen Fijne medewerkers
No nonsens zaak waar deskundig advies wordt gegeven. Vriendelijke benadering van klanten. Er wordt met afspraken gewerkt, waardoor er geen wachttijd is.
Geweldig. Gastvrij. Klantgericht. Alle tijd.
Zenostraat 186
3076AZ Rotterdam