Ik ben goed geholpen.
Ik ga hier al jaren naartoe, ik vertrouw ze blindelings..
geen afspraak toch geholpen top bedankt hiervoor
Er werd alle tijd genomen om de wensen en bijzonderheden te inventariseren. Vervolgens werd er zeer vakkundig gemeten en advies gegeven. De bril die is geleverd is van prima kwaliteit. De persoon die heeft geholpen was Kees Slob. Een man met zeer ruime ervaring als opticien en de reden waarom ik zou terugkeren voor een volgende bril bij Stouthart Opticiens.
Vakkundig geholpen, prachtige monturen. Erg tevreden !
Jarenlange goede ervaring en geweldige service.
Ik had een Honeywell veiligheidsbril op sterkte nodig, en ik ben zeer uitgebreid en vakkundig geholpen ik heb nu een zeer fijne bril die ook nog veilig is. Stouthart bedankt, Jeroen
Ik ben echt super goed geholpen.Heel professioneel en aardig.
Examination was conducted at the appointed time, I was given an advice and was shown different options so I could select what I'd prefer. Lenses were produced in time and inserted in my old glasses frame seemlessly.
Hele fijne opticien, neemt de tijd, is zeer kundig en heel enthousiast over het vak. Zeer goed geholpen, erg blij met het duidelijke advies en de mooie bril
Zeer goed geholpen bij zowel het meten als bij het uitzoeken van een nieuw montuur
Ik heb 2 keer een bril bij Kees gekocht. En beide keren zeer tevreden!
Je hebt een ruime keuze uit monturen, men neemt de tijd voor vakkundig advies, en de oogmeting. En de service is altijd goed.
Mooie zaak. Fijne gezellige mensen. Excellente service. Kom hier al 42 jaar tot volle tevredenheid.
geweldig
Glazen gekocht want mijn bril was nog uitstekend. Doe heb ik ook hier gekocht van het merk Gotti niet goedkoop maar geweldige kwaliteit.
Fijne ambiance, hartelijke ontvangst, grote toewijding aan hun werk
Kennis van zaken en zeer klantvriendelijk.
Het personeel is erg vriendelijk en helpen snel. Ze nemen goed de tijd voor je en zijn erg begripvol.
Zeer vakkundig en vriendelijk.
Top service en altijd lekkere koffie
Prima bediening en heerlijke koffie
Er werd ruimschoots de tijd genomen voor de meting en de uitleg.
Zenostraat 186
3076AZ Rotterdam