Top, 2 prettige brillen gekocht
Kwaliteit en Service zoals vroeger zo gewoon was, wordt bij Stouthart gewoon weer bijzonder. Ondernemerschap is meer dan een transactie, het is interactie en dat moet je voelen door de aandacht die je krijgt als klant.
Goede dienstverlening met vakmanschap en oprechte aandacht !
Zoals altijd weer fantastisch geholpen. Goed advies qua montuur en glazen. Werd om verzekeringsnummer gevraagd waarmee men direct de vergoedingvan de verzekering regelde. Prima service, kundig personeel!
goede ervaringen al vele jaren
Klant vriendelijk en verstand van zaken
Een opticien die de tijd voor zijn klanten neemt en alleen het beste met de klanten voor hebt. Top service en gezellig personeel.
Ik kom denk ik al 30 jaar of langer bij Stouthart dus dat zegt genoeg.
Je hoeft niet enkel oogproblemen te hebben, ook kun je hier terecht voor advies, leuke zonnebril, goede lenzen/ mooie monturen. De oplossing komt vanzelf.
Heel lang al klant
Heel tevreden
zie boven.
Ongedwongen relaxte omgeving waar je je helemaal op je gemak voelt. Kom er pas een jaar of 6 terwijl het bij mij in de straat zit maar had daar 6 jaar eerder al moeten heen gaan. Voldoende collectie en af en toe zit er een juweeltje tussen doordat ze veel merken hebben. Prijzen vallen elke keer enorm mee.
Eens een trouwe klant altijd een trouwe (tevreden) klant!
Ik.kom net als mijn familie al zo.n 50 jaar bij deze zaak.Zou niet anders willen.Deze mensen hebben grote kennis van zaken .Daarbij zeer vriendelijk en bieden prima service.
Prettige omgang met de klant
Zolang ik bij Stouthart kom word ik voortreffelijk geholpen !
Zoals altijd wanneer het tijd is gaan mijn vrouw en ik voor een nieuwe bril naar stouthart. Ook nu vetrokken we weer met een goed gevoel, amicale ontvangst en erg professioneel geholpen. Ben erg blij met mijn mooie nieuwe bril, en de volgende keer zien ze ons weer. Intussen mijn dochter en schoonzoon incl. vrienden inmiddels ook brildragers van stouthart
Betrouwbaar en zeer deskundig
Er wordt alle tijd genomen zowel de meting van de ogen als het uitzoeken van het montuur.
Een fijne zaak. I can see clearly nowwww
Zeer prettig om een bril uit te zoeken.
Je wordt altijd perfect geholpen!!!
Mijn ervaring bij Stouthart is heel goed. Ik heb er inmiddels al 3 brillen vandaan en allemaal zijn ze van goede kwaliteit. Mijn oudste bril heb ik al 3 jaar en die zit nog even lekker als toen ik hem kocht. Meneer is heel vriendelijk en denkt goed mee als je gaat passen. Hij heeft mooie brillen voor elk budget en je bril is ook heel snel klaar.
Snelheid
Zenostraat 186