Hele prettige vakkundige services van een aardige, vriendelijke mijnheer
Ik had onlangs een fantastische ervaring bij deze opticien. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk. Ze namen de tijd om mijn ogen grondig te onderzoeken en hielpen me de perfecte bril uit te kiezen. De service was snel en efficiënt, en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe bril. Voor het eerst heb ik nu eindelijk de perfecte varifocus bril. Ik raad deze opticien ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige oogzorg en stijlvolle brillen!
Een warme geduldige sfeer bij Teeling. Een professionele uitgebreide oogmeting gehad. Multifocale lenzen en bril aan laten meten. Ook in een oude bril nieuwe glazen laten zetten. Ik ben heel erg tevreden!
Vriendelijk personeel en behulpzaam.
Het moest er toch een keer van gaan komen. Inmiddels tik ik de 45 jaar aan. Mijn zicht was nog goed maar begint zo langzamerhand wazige gebreken te tonen. Op naar de opticien! Bij Teeling goed geholpen. en goede oogmeting en prima advies. Binnen een week (en thuis gebracht door de opticien persoonlijk) prijkt er een schitterende bril op mijn neus. Ik kan weer zien! Uiteraard ben ik zeer tevreden!
Zoals gewoonlijk weer zeer tevreden geholpen en altijd goede service. Met ander woorden gewoon een goede zaak.
Oktober 2022 harde lenzen + computerbril aangemeten gekregen en gekocht. Juni 2023 problemen met lenzen. Optometrist meet dus multifocale bril aan. Vervolgens heeft medewerker uit zichzelf een korting genoemd waar ik geen recht op heb want alleen (dure multifocale) glazen en geen montuur maar gezien de korte tijd tussen twee grote aankopen zou hij zien wat hij kon doen. Bij het ophalen van de glazen gewoon de volle mep moeten betalen, niks korting. Op zich geen probleem, want geen vaste belofte. Wel beetje dom van de medewerker. Tot zover was ik nog redelijk tevreden. Maar: Toen ik vroeg of het recept ook op de factuur staat omdat ik bij een aanzienlijk goedkopere leverancier mijn reservebril/zonnebril ga aanschaffen kon er ineens wel van alles geregeld worden qua prijs van deze reservebril. Met zijn tweeën probeerde men mij te overtuigen om deze bril toch vooral wel hier te kopen. Nee dus. In oktober 2022 een aanzienlijk bedrag voor lenzen en glazen betaald waar ik in juni 2023 al niets meer aan heb. Vervolgens hele dure nieuwe glazen besteld en lekker gemaakt met een korting die ik niet krijg, maar bij nog een bril erbij kan er ineens wel van alles. Dan ook nog een oude factuur in de mail ipv de nieuwe. Ik kan dus niet eens een bril elders bestellen. Jammer. Qua aanmeten echt goed, maar ik ga een andere opticien zoeken.
Ik vind jullie winkel heel fijn, kom er geloof ik al 15 jaar ofzo. Jullie zijn altijd heel aardig en persoonlijk en behulpzaam. Mijn nieuwe bril is top! Dankjulliewel.
Zeer vriendelijke medewerker. Ik kwam eigenlijk voor een Ray Ban maar ben uiteindelijk gezwicht voor een Maui Jim.
Op zoek naar vervanging contactlenzen werd ik verwezen door n andere brillenwinkel. Ik kon meteen n afspraak maken en werd snel geholpen met onderzoek. Één lens bleek na bestelling niet genoeg sterkte te hebben. Dat werd snel aangepast. Na controle nog niet voldoende en werd die lens opnieuw besteld, nu goed. Voor het rechteroog wilde ik leesbril-sterkte. Prima. Later bij CBR onderzoek kon ik voor de leeslens een andere sterkere lens lenen. Ik ben zeer tevreden!
Werd heel vriendelijk geholpen deskundig advies en een prachtige bril als resultaat. Een aanrader.
Al jaren ben ik klant bij Teeling Optiek. Je wordt hier op een vriendelijke, professionele en geduldige manier geholpen. Met al mijn brillen ben ik altijd zeer tevreden geweest en draag deze dan ook vele jaren met plezier!
Dankzij tip van verkoper heb ik net op tijd binnen de drie maanden termijn ook mijn reservebril van nieuwe multifocale glazen laten voorzien met de actie 2 halen 1 betalen. Ook nu weer vriendelijke service en bril (eerder) klaar voor afgesproken tijd. Het valt me op dat je als nieuwe klant snel herkend wordt en als vaste klant attent wordt behandeld. En geen verkooppraatje dat mijn, inderdaad gedateerde, reservebril door een nieuw montuur vervangen zou moeten worden.
Hulde aan de medewerkers en directie voor de geweldige kennis en samenwerking in 48 jaar tijd. Vooral aan Annamarie en haar vader!
Mooie brillencollectie. Deskundig advies gekregen bij het uitzoeken van de juiste bril.
Met veel geduld werd er bij Teeling Optiek geluisterd naar mijn wensen. De sterkte van de benodigde brilglazen ligt boven de -12 en dan is er bij mij ook nog eens sprake van ouderdomsbijziendheid. Het keek dus nogal nauw qua metingen. De grote hoeveelheid vragen schrok de ervaren opticien gelukkig niet af en ik heb nu een nieuwe bril waar ik zeer tevreden mee ben. Ik kan het iedereen aanraden om eens langs te gaan bij deze geweldige professionele zaak. Mijn dank aan alle medewerkers en ik kom gauw weer eens langs voor een zonnebril, leesbril of om gewoon even gedag te zeggen als ik in de buurt ben. Mvg, Marcel
Na het maken van een afspraak voor een oogmeting ben ik vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen. Bij het afleveren van mijn nieuwe brillenglazen is maximaal rekening gehouden met mijn persoonlijke omstandigheid. Ik verblijf namelijk langdurig in het buitenland en kom slechts paar keer per jaar naar Nederland. Dankzij persoonlijke inzet van een personeelslid kon mijn randloze bril (gaatjes boren!) snel van nieuwe glazen worden voorzien.
Ik kom al heel lang bij Teeling en heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Aangezien goed goed is, heb ik verder geen opmerkingen.
Zorgvuldige oogmeting met dito advies. Selectie van de monturen wordt een gezellig feestje van gemaakt. De mensen bij Teeling zijn gastvij, warm en deskundig.
Goed en rustig geholpen door deskundig en vriendelijk personeel.
Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe zonnebril, en vond hem hier, de service was echt top, en een verademing na afgeblaft te zijn in de rayban store op de Kalverstraat. Echt fijn hoe ik hier geholpen ben.
Neemt de tijd voor goed advies en aanhoren van problemen
Uitgebreide oogmeting en dito advies vnl gericht op gebruik bril tov afstand naar computer toe en de omgeving eromheen. Gelijk nieuwe neuspads geplaatst en bril schoongemaakt,helemaal top!
We zijn perfect geholpen. Ze zijn behulpzaam en vakkundig. Het is aan te raden.
Persoonlijke aandacht en ze nemen echt de tijd voor je .