Prettige bejegening Prima service
Ik heb nu een perfecte bril met fijne multifocale glazen. Een genot om door te kijken. Met dank aan Vincent!
Het was een hele goede belevenis om samen met Vincent de nieuwe glazen te bepalen en een montuur uit te zoeken.
Als klant bij deze opticien wordt ik al jarenlang met alle egards behandeld. Er is een luisterend oor, als er problemen zijn worden ze opgelost en er is goede uitleg over het hoe, wat waarom. Ik ben al jarenlang tevreden. Prachtige eigentijdse monturen voor een goede prijs, die je verder nergens tegenkomt. Goede glazen van Zeiss. Ik ben zeer tevreden.
Couldn't be happier with my experience at VS Optiek in Assen! I come from Australia and formerly worked as an optical assistant with several different optometrists, and truly found Vincent one of the best; good service, very friendly, customer oriented, in addition to his clear wealth of knowledge and experience in the field. I love my new glasses, I can confirm they are the best fitting I've ever purchased! Worth every euro.
Zie boven.
Vakkundig, behulpzaam ervaring klantvriendelijk enthousiast
Gemoedelijk en prettige sfeer bij binnenkomst. Vincent neemt de tijd. Hij heeft verstand van zaken!
zie boven
Geweldige ervaringen hier, zowel voor een bril als zonnebril. Alles super snel en netjes gedaan en van uitstekende kwaliteit!
alle tijd genomen voor oogmeting. advies voor normale bril en zonnebril op sterkte.
Vincent ziet je echt zitten, hij luistert naar je wensen, stelt de juiste vragen en denkt mee. Hij heeft kijk op de zaak en is een uitstekende vakman. Hij komt zijn afspraken meer dan na. Absolute aanrader om bij deze opticien in Assen langs te gaan als je op zoek bent naar een nieuwe bril.
Vincent staat voor zijn zaak en gaat door tot ik helemaal tevreden ben.
Al jaren naar volle tevredenheid geholpen worden door Vincent een echte opticien die weet waar over hij het heeft
Uitstekend geholpen door persoonlijke benadering. En er wordt tijd voor je genomen.
Vincent is een rustige opticien die netjes uitlegt wat hij doet en waarom. Iemand die weet waar hij over praat. Al met al een zeer goede ervaring en erg blij met mijn nieuwe bril.
Na lang zoeken, ik ben erg kieskeurig, bij V.S. Optiek eindelijk een nieuw montuur gevonden. Ik ben erg goed en professioneel geholpen en ben zeer tevreden. Ook toen na een paar dagen de bril toch niet helemaal goed zat kon ik zo weer binnenlopen en is deze bijgesteld. Ik zou V.S. Optiek zeker aanbevelen.
Ik ben nog nooit op pad geweest voor een bril dus dit was mijn eerste ervaring. Ik ben naar V.S. gegaan op aanraden van mijn dochter die 12 jaar bij een andere optiek is geweest en een positief verschil heeft ervaring bij V.S. Ik heb vanaf het eerste bezoek het gevoel gehad dat je niet nr zoveel bent en dat er echt aandacht aan de klant wordt geschonken. De start gehad met een duidelijke intake met welke stappen er genomen gaan worden (en heel belangrijk) duidelijke inhoudelijke uitleg in Jip en Janneke taal. Bedankt Vincent bril bevalt prima!
Bij V.S. Optiek wordt er veel tijd en aandacht besteed aan de cliƫnt. Er wordt goed geluisterd en er worden oplossingen gezocht. In vriendelijkheid en in rust. Ik ben zeer tevreden. De brillen hebben een mooi design, een chique uitstraling en zijn kwalitatief goed. Er is voor elk wat wils. Vincent heeft een goede kijk op welke bril het beste bij je past.
Zeer prettige ervaring om met Vincent een nieuw bril te kiezen. Rustig de tijd nemend om de sterkte vast te bepalen en later de nieuwe bril goed passend af te stellen. De nieuwe bril is een zichtbare verbetering!
Goede kwaliteit met de juiste pasvorm.
tot tevredenheid goed geadviseerd en verder geholpen
Rustig, met tijd, persoonlijke aandacht en goede zorg een uitstekend resultaat willen bereiken.
X