Goede service. Klantvriendelijk
Na een paar keer geen goede bril aangemeten gekregen, hier terecht gekomen op advies van een vriendin. Er ging een wereld voor me open toen ik de bril kwam ophalen. Geweldig. Er werd de tijd genomen om de ogen op te meten, en wat een mooie brillen en een super, persoonlijk en eerlijk advies. Bij het ophalen van de bril zat deze als een cadeautje ingepakt, dus er werd echt een feestje van gemaakt onder het genot van een kopje koffie en bonbon. Ik ben een gelukkige klant, en ik kom de volgende keer zeker weer terug, Bedankt
De keuze van brilmontuur blijft altijd moeilijk. Daarom is mening van Vincent zo behulpzaam ter ondersteuning van keuze beslissing koper
Complete bril aangeschaft bij V.S optiek. Oogmeting gedaan, advies om door een oogarts gezien te worden. Vincent denkt goed mee over model, materiaal, kosten ect. Zeer tevreden. Snel geleverd.
Top service
Nieuw in deze regio en dus op zoek naar een kleinschalige opticiën waar persoonlijke benadering voorop staat. Dat vonden we bij Vincent. Een mooi assortiment brillen, kennis van zaken (ook wat betreft contactlenzen), vriendelijk, persoonlijke sfeer en zeer servicegericht.
Vakkundig geholpen
Uitstekende begeleiding in het kiezen van de bril, o.a. door uitleg over een gekozen bril. Vincent is uitermate deskundig en de bejegening van klanten is respectvol.
Deskundig en persoonlijk advies
Super leuk om geholpen te worden door Vincent. Iemand die echt "ouderwets" passie heeft voor brillen, met de modernste trends en technologie van deze tijd!
Vakkundig en prettig in de omgang. Al jaren vaste klant. Klantgericht, meedenkend en behulpzaam: toen mijn moeder niet meer in de gelegenheid was om naar de opticien te gaan, kwam Vincent aan huis. Dit is bijzonder gewaardeerd. Levert ontzettend goede service. Een opticien om aan te bevelen!
Deskundig en uitgebreide advisering. Als klant krijg je alle tijd en aandacht.
Altijd vriendelijk. Doet erg zijn best het meest optimale voor je uit te zoeken.
Ik ervaar VS optiek (Vincent) als een zeer capabele ondernemer hij weet waar hij over praat. Is vriendelijk, belangstellend en verleent bovendien goede service.
Relaxte sfeer. Neemt alle tijd voor je . Geeft goed advies. Is flexibel en denkt mee met de klant. Heeft een bijzonder fraaie en diverse collectie monturen , zowel brillen alsmede zonnebrillen Komt afspraken na.
zie hierboven
Zeer professioneel en helemaal tevreden
goed en vlot geholpen
Prima service. Mooie collectie monturen.
Er werd alle tijd genomen om een goed advies te geven. Ik ben zeer tevreden.
Vriendelijk en deskundige hulp. Metingen worden zeer professioneel uitgevoerd met duidelijk uitleg. Vincent neemt de tijd om je te informeren en denkt mee qua opties en mogelijkheden. Kortom een aanrader voor iedereen die deskundig advies wenst!
Ik heb complexe glazen, die op maat gemaakt en bewerkt moeten worden. Fabrieken durven het niet aan - Vincent heeft toch een oplossing gevonden.