IS VRIJ DUUR MET AANSCHAF VAN BRIL.ALS JE NAAR DIV.KETENS KIJKT. AANBIEDINGEN ZOALS MONTUUR GRATIS ZOU WEL AANTREKKELIJKER ZIJN.
Geen!!! Vooral zo doorgaan!
Fijn geholpen. Er werd fijn meegedacht. Voldoende tijd.
Prima service en heel klantvriendelijk. Doen gelukkig ook nog iets voor de minderbedeelde in ontwikkelingslanden waar mensen niet goed kunnen zien. Super
hoge klantvriendelijkheid, deskundig naar mijn idee. Vandaar dat ik na vele jaren nog niet ben veranderd van opticien....
Bij het uitkiezen van een montuur zou het fijn zijn als de prijzen van te voren besproken worden. Mijn dochter had al een montuur uitgekozen en pas daarna kreeg ik de prijs hiervan te horen. Ik schrok hier enorm van. Voor jullie zijn de prijzen misschien gewoon, maar als leek was ik hier niet helemaal op voorbereid. De bril zelf is wel helemaal prima.
Professionele, deskundige werknemers erg klantgericht. Zeer tevreden.
Goede service en een goede kwaliteit werken vakmensen
Ik word altijd netjes en vriendelijk geholpen.
Correct , vriendelijk, kundig , snel.
Houden zo !!👍👌
keurig geholpen
zo door gaan.
Een medewerker (ik denk geen verkoper) had een te kleine bril (kinderbril) aan onze dochter gegeven. Ze wilde hem al hebben, maar gelukkig was er een andere verkoopster die zei dat deze echt te klein stond. Dit mag eigenlijk bij kinderen niet voorkomen.
Aandacht voor klant. Grote kennis. Prima service.
Vaste klanten korting invoeren van 10% en of een kortingskaart bij aankoop boven 150€ te besteden bij een collega middenstander.
Voldoende ervaring aanwezig in de winkel zeker V d Berg zelf
Kinderen positief en stimulerend testen, dingen niet meedelen waar kinderen bij zijn en algeheel invoelend vermogen naar klanten kan verbeterd worden!
Het persoonlijk houden! Contact maken, ook in het slechts voorbijlopen toch even groeten/aankijken doet goed!
Kerkbuurt 122
3361BL Sliedrecht