Goed en ontspannen geholpen. Een winkel waar er nog tijd vrij gemaakt wordt voor de klant.
Compleet, eerlijk en duidelijk tegen een scherpe en concurrerende prijs.
Switched over from glasses to night lenses. I had good support along the process of getting used to such lenses and got a lot of useful information on how to handle situations/issues with the lenses.
Goed en snel geholpen. Naar volle tevredenheid over mijn nachtlenzen
nee
Even binnenlopen voor een vraag is er niet altijd bij.
Hij had het al enige tijd door mij gezochte merk in de winkel, en heeft deze voorzien van glazen met behulp waarvan hij mijn zeer matige visus duidelijk heeft kunnen verbeteren, mooi werk.
Prettige benadering van de klant. Makkelijke regeling in verband met verzekering. Soepele dienstverleing.
Geen, nobody is perfect.
Stephan neemt de tijd voor zijn klanten en door zijn professionaliteit en persoonlijke aandacht komen wij graag vanuit Sassenheim naar zijn zaak in Leiden.
Rustige man, geen haast, klanten altijd! Krijgen koffie, misschien afspraak ruimer maken qua tijd.
Gewoon goed, beter dan de bekende ketens. Goede bril, goede service. Belangrijk voor iets dat iedere dag bepaalt hoe je ziet.
Gewoon zo fijn doorgaan.
Vriendelijke en deskundige begeleiding bij aankoop