3 jaar geleden heb ik een oogontsteking gehad en sinds dien heb ik ieder half jaar een controle van mijn sterkte/ogen. Hij stuurt mij een mailtje wanneer het tijd is voor een afspraak.
nvt
Stefan is een ontzettend aardige en behulpzame opticien, hij staat altijd open voorhet bespreken van eventuele verbeteringen en lijkt erg veel kennis van zake te hebben. Ik ben zeer tevreden over de service en de producten die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik ben sinds een jaar klant en ben van plan dat nog lang te blijven!
Ooit ben ik via familie hier terecht gekomen en zo tevreden dat ik steeds terug kom.
Zou ik echt niet weten
kom al enkele jaren bij deze opticien en dit tot volle tevredenheid. Kan van den Hurk optiek dan ook van harte aanbevelen.
Neem uitgebreid de tijd voor een oogmeting. Het betaalt zich uit in optimaal kijkplezier.
Als boven beschreven
Uitstekkende opticien
Geen
Stefan is een goede gastheer met grote klantvriendelijkheid en duidelijke informatie verstrekking en afhandeling hiervan. goede na service.
Altijd vriedenlijk
Ga door zoals nu.
geen- ga zo door!
Al jaren ben ik klant bij van der Hurk en wordt er altijd vakkundig en prettig geholpen,
Altijd vriendelijk en probeert het beste altijd te verzorgen.
Ik ben zeer tevreden over het feit dat de eigenaar mij persoonlijk op kwam zoeken toen ik zelf door ziekte niet in staat was de zaak te bezoeken. Mijn bril is aangemeten terwijl ik in mijn bed lag, geweldig dat dit mogelijk was!