Ik heb alvorens nieuwe glazen aante schaffen een uitvoerig onderzoek gehad Een onderdeel van het onderzoek was de oogdruk meting die bleek te hoog ook een week daarna Doorgestuurd naar de oogarts die heeft alles onderzocht gecontroleerd tot achter mijn oog echter de oogdruk bleek te hoog en schommelde. Maar ze konden me gerust stellen op mijn leeftijd kwam dat meer voor en ik had helemaal geen klachten Nu nieuw multifocale bril met een groter lees gedeelte t is wennen maar zit stevig Alleen met ver kijken heb ik eigenlijk mijn bril niet nodig,moet ik hem afzetten of bij laten stellen? Of moet ik meer omhooggevallen kijken Ik kan altijd bij hun langskomen ben al sinds de80 er jaren klant
Prima service. Vriendelijk. Mooie winkel. Daarom al jaren klant.
Veel zorg en aandacht vanaf maken afspraak tot en met keuze brilmontuur!
Goede uitleg wbt lenzen
Altijd vriendelijk. Bij langer wachten, omdat ik er te vroeg ben een kopje cappuccino. Eigenlijk altijd netje sop tijd. Ruimte voor een praatje. Herkennen je en advies altijd doordacht.
Ik ben weer prima geholpen
Mijn factuur was niet aangepast na mijn vraag
Een plan gemaakt om te ervaren of dit de beste oplossing is. Ik kon mij er meteen in vinden. We gaan het ZIEN en nemen even de tijd ervoor.
Prettig personeel, je voelt je altijd welkom ook voor kleine dingen.
Ben al jaren klant van vd Tol en was nu een lens verloren. Ben echter niet woonachtig in Huizen en ook niet meer in staat om daar even naar toe te rijden. Even telefoontje plegen en de lens werd besteld en daarna naar mij opgestuurd. Hoefde niet van te voren te betalen. Helemaal top
Tot nu toe prima, word goed gehoord/geluisterd. Men neemt de tijd. Goede diepgaande optometrisch onderzoek incl oogmeting. respect, ben dit niet gewend. Ben opgelucht en blij
Zowel voor nieuwe soort lenzen als mij nieuwe bril keurig geholpen, ik heb weer goed zicht!
Accuraat en aardig.
Er wordt alle tijd genomen voor de begeleiding voor het zoeken naar een bril mocht een aantal brillen mee naar huis nemen voor een keuze. Bij de glazen kreeg ik een goed advies en uitleg .Ben erg tevreden.
Ik had oogproblemen en kom op zeer korte termijn terecht. Goed advies gekregen en ook de dagen erna goed begeleid om er zeker van te zijn dat de problemen niet verergerden. Heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige service.
Tijdens een eerdere oogmeting een macular ontdekt, vervolgens doorgestuurd naar oogarts en vervolgens geopereerd in het UMC. Sinds kort een nieuwe bril aangemeten gekregen en dit helpt mij enorm in mijn gezichtsveld.
Het in de vakantie afgebroken pootje van mijn zonnebril werd kosteloos vervangen. Voor het kiezen van een nieuwe bril werd alle tijd genomen.
zeer tevreden werd genoeg tijd genomen voor me
Ben onder de indruk van de vakkennis en de service gerichtheid van de medewerkers.
Ik werd keurig geholpen , oogmeting gedaan. Daarna werd ik netjes geholpen in de winkel.is wel dure winkel maar kwaliteit staat hoog in vaandel.
Ik kom al 30 jaar bij deze opticien naar grote tevredenheid. Ik heb een forse min-sterkte en dan maken de details uit. Bij van den Tol kennen ze je. Ze zijn service gericht en opzoek naar de passende oplossing.
Een zeer ervaring deskundig advies verkregen met een goed persoonlijk contact
zie boven.
Oude Raadhuisplein 4