Met oprechte interesse in mij als klant, een hoog service level en zeer prettig klantcontact!
Mijn kinderen hebben allebei een forse brilafwijking sinds ze 3 zijn. Toen ze 7 en 8 waren wilden ze echt van die dikke bril af. Ze hebben bij Van den Tol kunnen oefenen met lenzen. De dames die ons hielpen hadden een engelengeduld en ineens hadden ons kids het door! Nu kunnen ze heerlijk voetballen en ondersteboven aan het klimrek hangen etc zonder gedoe. Veel dank!
Het testen van de ogen waar het mee begon was op een heldere wijze. Vragen werden vriendelijk beantwoord en er werd de tijd genomen. Bij de keuze van een montuur was het gelijk raak. Niks zoeken en kijken of het goed staat. Nee, bij de presentatie werden er gelijk al monturen aangedragen gebaseerd op het soort montuur dat ik al droeg. Ook de service: passen, meten en bijstellen bij het afhalen was prima!
De uitgebreide oogmeting en de grote deskundigheid van het personeel geven je een zeer goed gevoel. Wat ook blijkt uit het fijne zicht en goede lezen met mijn nieuwe bril.
Zie zin hierboven
Vriendelijk en geduld voor de klant
Vwwwanaf dag 1 altijd goed en vriendelijk geholpen.
Zie bovenstaand
Tevreden!
De rust en aandacht die er is om nieuwe lenzen aan te meten heb ik als heel prettig ervaren. Als ook de na controle en de omruil garantie
Goede advisering ontvangen bij meting en aanschaffen zonnebril op sterkte
Inmiddels 39 jaar contractlenzen en altijd via van den Tol. Bij problemen wordt gedacht in oplossingen. Persoonlijk, vriendelijk en menselijk contact. Service staat hoog in het vaandel. Ik heb maar twee ogen en voor mij geen ander die daar aan komt.
Goedemorgen, Ik heb mijn bril een paar weken. Ik ben er heel blij mee. Ik ben goed geholpen en goed geadviseerd. Jullie hebben vriendelijk en vakkundig personeel. Ik ben al 40 jaar klant bij jullie. Hartelijk groet, Mevr Dekkers van 't Net.
Deskundig, klantgericht, flexibel.
Stuur maar geen enquetes. dat is zo verschrikkelijk irritant. Iedereen weet wel of de tent goed loopt en de service klopt. en "Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf." is vreselijk. Ik wil ook de keus krijgen dat ik niet akkoord ga met de verwerking van mijn gegevens. Dan doe je het met mijn mening.en daarna, basta! De website verbiedt nu via het programma dat mijn mening wordt verstuurd. Om die reden ga ik nu akkkoord,maar herroep deze toestemming nu onmiddellijk.
Snelle levering van mijn bril
Fijn om een vast contactpersoon te hebben die alle controles doet. Alles wordt altijd snel, kundig en netjes geregeld en opgepakt.
Prettige medewerkers, mooi winkel
Zie boven
Weer zeer goed geholpen aan een nieuwe bril, ruime keuze aan monturen en nazorg is uitstekend.
Niet klantgericht
Ik had een bril voor verafzien en onderin voor het lezen. Dus Multifocaal. Ook had ik een aparte bril voor het lezen.. Vooral voor het lezen beviel deze bril mij niet meer. Ik wilde dus een nieuwe leesbril. Bij het onderzoek naar mijn gezichtsvermogen bleek mijn leesbril ronduit slecht en de multifocale bril voor het lezen ronduit onvoldoende,.Maar ook was deze bril voor het het veráfzien verre van ideaal. Ik wilde dus een nieuwe multifoccale bril en een nieuwe leesbril. Uw adviseur raadde mij toen aan eerst een nieuwe multifocale bril te nemen en af te wachten hoe het lezen met mijn nieuwe multifocale bril mij zou bevallen. Dus niet nóg een een bril willen verkopen Het is toch later een nieuwe leesbril geworden, maar het advies: was deskundig..
Zeer klantvriendelijk, er wordt goed meegedacht en meegezocht en gekeken, efficiënte afhandeling met afspraken en snelle en klantvriendelijke service, ruime keus aan monturen anders dan de keten opticiens.
Fijn geholpen
Oude Raadhuisplein 4