In de winkel en tijdens de oogmeting is er veel aandacht voor de klant, prima. Ook de kennis komt gedegen over. Een punt ter verbetering is de klant ook informeren als er tijdens het proces van glazen laten maken wat mis gaat waardoor ik tweemaal zolang op mijn bril heb moeten wachten. Ik vond dit verder geen probleem, toch mogelijk puntje van aandacht.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen
Als wij niet tevreden waren zouden we natuurlijk naar de, in onze ogen, goedkopere en minder goed gediplomeerde opticiens in de buurt kunnen gaan. Concurrentie meer dan genoeg in Huizen.
Ik heb nog nooit een mindere ervaring gehad. Altijd zeer netjes, behulpzaam en vakkundig geholpen. Ze denken echt mee in oplossingen.
Goed advies,jlant vriendelijk en mee gaand. Tooper op de oostermeent in huizen.
Erg goed geholpen en geen probleem om ook naar het andere filiaal te gaan om een montuur uit te zoeken.
Oogmeting: geduldige behandeling Monturen uitzoeken: goede voorselectie en goed advies Ophalen: prima en geduldige afhandeling
Door rijbewijs keuring voor 75 jarige werd ik er op gewezen de “verrekijker” glazen te verbeteren. Bij van den tol duidelijke uitleg gekregen wat zij deden (was ook interessant) en daardoor kreeg ik betere glazen. Prettige service en snel. Aanrader om dit bij hen te laten doen.
Ik word elk half jaar bij controle van lenzen erg goed geholpen door bekwame werknemers die verstand van zaken hebben. Niet even snel meten, maar echt de tijd nemen voor je en meedenken hoe het anders / beter kan. Ik kom daarom al vanaf het begin dat ik een bril/lenzen nodig had met volle tevredenheid bij Van den Tol.
Kan weinig anders dan lof spreken en ze engelengeduld kunnen opbrengen. Daarbij ook nog eens zonder dat je jezelf als nummertje behandeld voelt.
Prima geholpen en ook probleem verholpen. Super blij met mijn bril
Echte professionals, zijn zeer kundig en erg klantvriendelijk.
Goede lenzen vinden gaat niet zo makkelijk bij mij. Veel geduld en tijd en goede service bij Van Tol. Ben zeer tevreden. Ook veel keus in (zonne)brillen.
Ken van den Tol vanaf de eerste dag dat ze in Huizen kwamen
Goed geholpen door ervaren personeel. Probleempje naar tevredenheid opgelost.
Het bedrijf is professioneel en werkt netjes en geduldig met elke klant. Je wordt goed en vakkundig geholpen en ook bij het kiezen van de bril helpen ze je goed.
Goede uitleg na oog meting en prima hulp bij uitzoeken van nieuwe leesbril. Goed bedrijf met deskundig personeel.
Ogen laten testen en vervolgens een nieuwe bril uitgezocht. Goed advies gekregen
Mijn man en ik zijn al jaren klant
Wederom zeer tevreden met mijn aankoop.
Zeer deskundige mensen, er wordt uitgebreid tijd voor je genomen en een prachtige collectie brillen in een prachtige, net verbouwde winkel.
Met name Tim, klasse oogmeting en ook nog een gezellig Oostenrijk-gesprek ( dit ondanks alle drukte ).
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen