Perfecte service, goed advies, kan niet beter voor mij!
Goed advies voor het uitkiezen van de nieuwe bril. Vriendelijke bediening. Goede meting.
Goed, alleen wil ik bij een vaste persoon blijven, heeft voordelen voor de consument
Bij aankoop nieuwe bril mag je aantal monturen meenemen om zelf thuis te zien welke t wordt. Ze nemen ruim de tijd om je ogen op te meten, komen afspraken na op tijd. Bij het goed stelen van t montuur mag je altijd, ook zonder afspraak, langskomen.
Goed en zorgvuldig geholpen aan een nieuwe bril
Ik ben met alle geduld geholpen en dat vind ik fijn.
Mijn ervaringen zijn door de jaren heen altijd positief geweest. De vakkundige oogmetingen, de merkglazen en mooie monturen doen mij altijd weer teruggaan naar VandenTol. Bovendien zijn de zowel service als geduld eindeloos. Kortom: chapeau!
Het was voor het eerst dat ik een oogmeting onderging. Die verliep soepel, met gebruikmaking van veel apparatuur en uitgebreide testjes en werd voorzien van adequaat en verhelderend commentaar. Na afloop kreeg ik duidelijke adviezen. Op basis daarvan heb ik een leesbril op maat laten maken. Die was heel snel klaar en voldeed in alle opzichten.
goede service en correct geholpen zeker met alle maatregelen. daarnaast fijn dat er de tijd is genomen om een goede meting te doen en mij te adviseren voor het montuur
De eerste kennismaking was erg prettig. Fijn en snel geholpen, deskundig advies.
Bijzonder prettig geholpen en met vertrouwengevende deskundigheid tot een prima eind resultaat. Dank hiervoor..
Eindelijk .....de juiste diagnose van mijn ogen bij deze optometrist. Ik had vele opticiens gehad en zij konden niet tot de juiste oogmeting komen. Ook nog het juiste advies bij de keuze van de bril. Ik liep de winkel uit met mijn bril en ik heb hem niet meer afgezet
De medewerkers zijn kundig geven goed advies en de afhandeling is snel.
Duidelijke afspraken Ruim tijd voor de klant
Top geholpen en afspraken nagekomen
Klantvriendelijk. Ben al jaren klant.
ik had een brillenglas nodig als tijdelijke oplossing in afwachting van staaroperatie andere oog. Dit was zeer snel geregeld.
Goed personeel, ik ben blij met mijn lenzen en bril.
Ik ben blij dat ik weer teruggekeerd ben bij Van den Tol. Zeer kundige medewerkers. De oogmeting wordt nauwkeurig uitgevoerd en bij twijfel herhaald. De hulp bij het kiezen van een nieuw montuur was erg fijn. Er worden een aantal monturen door de medewerker gekozen die bij het gezicht passen en vooral ook bij de oogafwijking zodat de beste keus wordt gemaakt. Ook de nazorg om de bril goed pas te maken is prima. Een nieuwe bril is een rib uit mijn lijf maar ik ben blij met het resultaat. De bril kijkt perfect en staat me uitstekend. Enige "minpuntje": het bedrag van de oogmeting is niet direct verrekend, daar heb ik om moeten vragen. Daarna direct rekening aangepast.
Personeel neemt de tijd voor oogmeting en keuze van montuur en glazen. Prettig dat monturen geleend kunnen worden zodat je het thuis op je gemak kan bekijken en laten bekijken.
Ben er heel blij mee
Behulpzaam, denken mee voor oplossingen. Goede service.
Ik was er met mijn moeder. De persoonlijke geduldige aandacht was zo fijn. Mijn moeder was heel erg gespannen en dankzij verkoopster was ze weer ontspannen.
Alles in 1 ochtend gelukt Oog meten, montuur uitzoeken samen met opticien en bestellen maar Heel fijn
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen