Mooie Winkel Deskundig
Ik word altijd vriendelijk en professioneel geholpen ! Ben al jaren klant in de Oostermeent !
goed advies, professioneel.
Geweldige service!
Goede oogmeting en ook helpen om een leuke bril uit te zoeken
Uitstekend!
Heel klantvriendelijk en een super service
Uitstekend geholpen met uitvinden welke glazen het best passen in montuur. Twee voorbeeld glazen gemaakt ter plekke. Hierdoor snel keuze kunnen maken en bestelling geplaatst. Vrij snel erna bril gereed. Blij mee.
Zie boven.
Altijd tijd voor je, vriendelijk personeel en bovenal zeer vakkundig
Ik werd erg fijn geholpen en kreeg heel goed en aardig advies over welk montuur mij het beste stond. Ik kreeg ook veel informatie waar ik wat aan had en bij het ophalen van mijn bril werd ik nog even aangeschoten door de vrouw die me de week ervoor had geholpen, dat vond ik heel aardig. Bij het ophalen werd er ook, ondanks het coronavirus, goed geholpen met het instellen en verstellen van de bril. En daarnaast was mijn vriend mee die wat last had van zijn zonnebril (niet bij Van den Tol aangeschaft) die te los zat, en die hebben ze toen ook helemaal versteld totdat hij tevreden was. Echt super service!
Deskundig geholpen. Ben heel blij met mijn brillen
Wat een klantenservice, niets is teveel en het advies is van hoog niveau.
Dienstverlening zoals het hoort, betrokken en bekwaam.
Zeer professioneel personeel dat goed uitlegt wat er moet gebeuren en kennis van zaken heeft. Prettige ervaring en vaste klant.
Kom al ruim 30 jaar bij van Tol, service is altijd goed. Bril is duur maar kwaliteit is erg goed en kan altijd voor hulp terecht. Mijn man kon niet wennen aan leesdeel in bril en kon kosteloos andere glazen krijgen.
Mijn ervaring bij Van den Tol opticiens is goed. Peter werkt erg zorgvuldig en is professioneel, daarom is zijn oogmeting relevant aan het resultaat. Goed dus.
Vriendelijk en bekwaam personeel
Bij Van der Tol voel je je altijd welkom. Je wordt snel geholpen en de kwaliteit van de dienstverlening is uitstekend.
zie hierboven
Het is altijd een uitdaging om met mijn grote sterkte een mooie bril te vinden. Het resultaat is heel mooi geworden en ben erg tevreden. Contactlenzen bestellen gaat ook altijd heel snel, ontvang ik 1-2 dagen later. Goed advies over type daglens.
Direct geholpen na afspraak. Tevreden met resultaat.
Op zeer professionele wijze zijn mijn ogen getest en vervolgens werd ik zeer vriendelijk en adequaat geholpen bij het uitzoeken van bril montuur.
Ik ben al 15 jaar klant bij van den Tol voor mijn lenzen. Ik ben 10 jaar geleden naar Amsterdam verhuisd, maar kom nog altijd bij van den Tol. De medewerkers zijn super vriendelijk, erg behulpzaam en kundig. Als ik niet hoef te komen voor een check-up dan sturen ze de lenzen per post en de lenzenspecialist is erg aardig en kundig. Er is actief meegedacht bij het verhelpen van droge ogen en na wat experimenteren met vloeistoffen en lenzen is er een goede oplossing gekomen. Ik kan van der Tol aan iedereen aanraden.
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen