Niet nodig
Snel en professioneel geholpen. Uitstekende service en advies van de medewerkster
Ik ben al heel lang klant bij Van Den Tol en dat ben ik voor de zeer fijne en vakbekwame medewerkers.
Hebben ogen getest voor zowel ver af kijken alsmede lezen. Namen alle tijd en exemplaren om een juiste keuze qua montuur te nemen. Het afmeten van het glas tov de ogen werd heel secuur gedaan. In een woord top
De professionaliteit, kennis en het luisteren wat de klant wil, staat op hoog niveau.
Prima geholpen met de aanschaf en meting voor een bril . Staf is zeer kundig en neemt de tijd voor je . De klant staat hier op de eerste plaats en de service wordt met een glimlach uitgevoerd.
Bij inleveren van mijn bril voor vervanging van glazen vroeg ik twee dingen: een rekening met de juiste voorletter i.v.m verzekering, en een aanduiding van links en rechts voor de oude glazen. Dit werd toegezegd. Bij afhalen van de bril een uur later bleek met beide toezeggingen niets te zijn gedaan.
Vriendelijk, nemen de tijd, goede info en advies. Prettige sfeer. Laagdrempelig. Mooie winkel. Goede producten.
Heel vriendelijk en vooral deskundig personeel, dat echt een stapje extra voor de klanten doet.
TOP medewerkers ! prima, snel en goed, Zorgzaam vóór en ná de afhandeling. Kom hier al minstens 35 jaar, en nu jl. wéér een nieuw monteur met glazen, die minstens - 7.00-8.50 zijn.
Idem hierboven
Ze nemen de tijd en gaan door met zoeken tot de optimale oplossing (in mijn geval lenzen) gevonden is. Ik ben heel tevreden.
Vriendelijke mensen, vlotte afhandeling en zeer correct allemaal. Men straalt professionaliteit uit en weet waar ze het over hebben.
Word vriendelijk ontvangen zijn niet opdringerig en geven de tijd om rustig te kijken. Geven een oprecht advies.
Bij het binnenlopen kon ik meteen dezelfde dag nog een afspraak maken voor een oogmeting en het uitzoeken van het montuur. Op een persoonlijke wijze werd ik geholpen en gericht geadviseerd, zonder dat het dwangmatig overkwam. De bril was overigens veel eerder klaar dan verwacht en het bevalt me uitstekend!
Prima Optometrist
Goed, prettig, behulpzaam, duidelijk
Heel fijn geholpen. Veel moeite gedaan om een goede bril te vinden.
Heb al sinds 2008 ervaring met van Tol. De deskundigheid van Gert bij het meten en bekijken van de ogen, zijn advies en de klantvriendelijkheid houden ons bij van Tol.
Wordt prettig geholpen, personeel heeft kennis van zaken!!
Ik ben zeer tevreden over het advies.
Goed geholpen
Iets minder sterren voor het assortiment omdat er voor mij (ik kan alleen vrij kleine brillrn dragen) weinig te kiezen is. Desondanks toch een leuke bril gevonden.
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen