Ik kom nu al wel 25 jaar bij hun. Altijd vriendelijk, behulpzaam. Hebben alle aandacht en tijd voor je. Ben je te vroeg krijg je een cappuccino. Als de bestelling binnen is een SMS. Herinneren voor controles. Alles bij elkaar TOP !!!!
Na dik een jaar gedoe naar van den Tol oostermeent gestapt. Daar geweldig geholpen en geadviseerd. Sinds een lange tijd weer super blij met mn lenzen en zie weer alles zoals het zou moeten ๐.
Kwaliteit van zowel de oogmeting als produkten is top!
Zeer goed en professioneel
Zeer tevreden met nieuwe bril. Je betaald wat meer, maar je krijgt ook meer.
Altijd goed advies, de medewerkers nemen er goed de tijd voor. Ook als er iets is met de bril, dan kan je altijd langs voor advies, bijstelling of reparatie
Mijn eerste ervaring met aanschaf van contactlenzen. De informatie en uitleg was uitstekend. Goede oogmetingen en een aantal maal terug gekomen om controles uit te voeren en nog wat bij te stellen in de lenzen. Vriendelijk, goede service!
Er wordt altijd de volste aandacht besteed aan mij, de klant. Kundig en eerlijk advies. Afspraak altijd nagekomen. Belt ongevraagd over jouw bestelling. Zeer vriendelijk. Ruime keuze. Mooie monturen. Iedereen kundig. Hier koop je graag jouw bril/lenzen/zonnebril.
Mooie zaak, vriendelijke mensen en uitstekende service. En bovenal zeer deskundig personeel!
Prettig, gezellig en niets is te veel
Zeer professioneel, nemen de tijd en geven uitgebreid advies. Geen snelle afhandelingen en laten na advies de keuze aan de klant. Uitgebreidde deskundige metingen.
Een fijne, professionele winkel waar je je echt โgezienโ voelt!!
De oogmeting werd kundig gedaan en werd goed mee gedacht met de keuze voor een nieuwe bril. Wat ook super is is dat ik even de brillen mee mocht nemen om ook andere om hun mening te vragen
Altijd behulpzaam en zeer goede service
Een goede, vakkundige zaak. Als je oogproblemen hebt t.a.v. van je bril is daar wel vakkennis. Ook moeilijke klanten (zoals ik) worden gehoord en geholpen. Ik ken van den Tol al vanaf 1975. Altijd goed werk geleverd !
Wij zijn heel tevreden
lenzen op laten meten en aangekocht. Super service!
Hele goede ervaring. Ondanks ik inmiddels niet meer in de buurt woon, blijf ik hier graag komen. Klantvriendelijk en vernieuwende collectie brillen
Goed geholpen tijdens mijn halfjaarlijkse lenzencontrole
Goed en nauwkeurig oog onderzoek. Goede adviezen en begrip voor problemen.
Omdat ik het heel moeilijk vond de stap te nemen voor hele dagen een bril te gaan dragen was ik zeer twijfelachtig ! De medewerkers van van den Tol hadden daar veel begrip voor, met veel geduld en nogmaals een bedenktijd heb ik uiteindelijk een mooie bril uitgezocht en daar ben ik zeer tevreden mee.
Met veel zorg en geduld de juiste lenzen uitgezocht.
Klantgericht, eerlijke mening bij het uitzoeken van een bril, professioneel, kundig.
Door verschillende medewerkers geholpen , allemaal vriendelijk goede uitleg en zeer vakkundig . Bril is dan ook erg mooi geworden . Bedankt voor alle medewerkers , ik zou zeggen vooral zo doorgaan .
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen