Na een oogmeting door Remco kreeg ik een bril aangemeten, precies naar mijn wens. Ik ben er erg blij mee! Daarom ben ik ook al 40 jaar klant bij jullie. Compliment!
Sturen je niet met kluitje in het riet maar zoeken naar een oplossing en zijn pas tevreden als jij dat ook bent . Kortom top opticien !!!!!
Boven verwachting, zeer professionele omgeving en meedenkend bij calamiteiten welke van doen hebben met hun dienstverlening
Er werd veel aandacht besteed aan het aanmeten en uitkiezen van mijn nieuwe bril. Ondanks dat ik in eerste instantie een heel ander montuur voor ogen had, ben erg blij met het advies dat mij is gegeven om een ander type montuur te kiezen dat mij beter past.
Bovenstaande omschrijving betreft de medewerker die ik heb ontmoet in plaats van degene die met pensioen is gegaan. (Die laatste was overduidelijk aan zijn pensionering toe, zal ik maar zeggen).
Mijn ogen zijn uitgebreid getest. Standaard ketens zoals Pearl stopte na een meting. Bij Van den Tol werd er verder gekeken en is mijn echte sterkte achterhaald. Helemaal top!
Correcte behandeling en afhandeling. Ben zeer tevreden.
Ik kom al 40 jaar bij vd tol voor zowel mijn bril als contactlenzen.
Ga zo door!!!
Ik ben goed en professioneel geholpen. Ik mocht verschillende brillen mee naar huis nemen om thuis te passen. Uiteindelijk heb ik op donderdag mijn bril besteld en op zaterdag kon ik deze al ophalen. Een hele goede service!
Prima opticien. Maar de kosten voor de glazen zijn buiten proportie.
Fijn geholpen, goede meting, leuk advies. Fijne bril!! Prima ervaring dus.
Goed en deskundig geholpen.
geen (er was niet zo veel assortiment in beeldschermbrillen)
Het team van v.d. Tol maakt waar van wat je verwacht als klant Ik ben al jarenlang klant bij deze opticien. Altijd top geholpen met alles. Leuk team en dito eigenaren.
Gaan
Kwaliteit en service klantvriendelijk, duidelijk en conform afspraak leveren
Heldere en correcte meeting en analyse, goed advies en service. Snelle levering!
Zowel in het oude dorp als de oostermeent professioneel geholpen, in de oostermeent zelfs zo goed met de keuze voor mijn eerste bril dat ik lang heb getwijfeld welke bril het uiteindelijk moest worden omdat de keuzes die ik mee kreeg allemaal wel goed stonden. in het oude dorp een oogmeting gedaan, ook toen netjes geholpen, met duidelijke uitleg wat er ging gebeuren en wat de verbetering zou zijn. Na 3 dagen nadat ik mijn bril had ontvangen nog even terug gegaan, nog even wat versteld en wat vragen beantwoord gekregen. Ik heb het gevoel dat je als klant hier erg gewaardeerd worden! hopelijk hoef ik voorlopig niet terug te komen, maar mocht dat toch nodig zijn dan weet ik ze te vinden.
Graag zou ik aanbiedingen zien zoals bij de goedkopere opticiens (2e bril gratis, gratis montuur bij varifocus glazen, gratis zonnebril op sterkte bij gewone bril op sterkte)
Oostermeent op maandag gesloten, ook 's middags. Helaas.
vriendelijk personeel , nemen ruim de tijd voor de klant ,prima service en goede uitleg voor nieuwe glazen in bril ,dus al met al top .
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen