Geen
Ik werd vriendelijk en snel geholpen. Ik kreeg goede feedback over de te kiezen bril Het personeel heeft kennis van zaken
Professioneel ingemeten met uitgebreide uitleg van de resultaten. Goed advies en snelle persoonlijke service. Levering eerder dan afgesproken.
Geen
N.V.T.
Altijd klantvriendelijk en attent
Prima zaak kom er al 23 jaar
tevreden zo als het nu is.
Aanbod monturen mooi maar vrij duur
Iets meer assortiment voor monturen in normale praktische woon-werksituatie.
Geduld in uitleggen en het nemen van tijd en je serieus nemen van je verhaal
Wij zijn al lange tijd klant bij van den Tol, en dit naar volle tevredenheid
Zeer goed en deskundig
geen
Wachttijd soms wat lang, drukte zou wat beter ingeschat kunnen worden.
vakkundige en prettige behandeling
Zo dit niet weten
Mag wel beter en duidelijker articuleren als er met doven klanten wordt gepraat.
Erg vriendelijk en rustig geholpen. Goede meting, erg tevreden met beide brillen.
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen