Geen
Ben heel blij met deze opticien. Wel erg prijzig maar nooit problemen
Ik mocht het montuur meenemen om mensen in mijn omgeving mee te laten oordelen voordat ik een besluit nam.
Soms lang moeten wachten
Geen
efficiënt, vriendelijk, zakelijk, deskundig
Altijd vriendelijk geholpen en een goede positieve test !
geen
al jaren klant en tot tevredenheid, maar niet goedkoop.
Mooiere zonnebrilglazen op sterkte, vergelijkbaar met Prada.
Deskundig, vriendelijk, snelle service.
geen
N.v.t.
We zijn erg fijn en zeer goed geholpen... van de Tol op de oostermeent is wel erg prettig.
Heb ik niet. Ik ben zeer tevreden over Van den Tol.
Ik woon in het buitenland en zij gaan de extra mijl om de brill die ik graag Wilde te leveren
Vakkundig en klantvriendelijk
een afspraak in de ochtend gaf veel wachttijd (twee weken :(. De glazen waren niet besteld en de sms service lag eruit. Beetje pech denk ik.
goede professionele hulp bij uitzoeken bril.
Wellicht de aanschaf van een z.g. OPHANGHAAK bestemd voor een wandelstok bestemd voor Minder Validen bij de kassa.
Nope.
Oude Raadhuisplein 4