In alle opzichten Prima !
Na een vriendelijke ontvangst in de zaak werd er daarna door een zeer bekwame optometrist alle tijd genomen om voor zowel de meting als om te achterhalen op welke momenten ik een bril draag, daar aanvullend advies op te geven en zo tot een juiste keuze van bril en glas te komen.
Uitstekende service,meedenken,precies onderzoek,goede sfeer en vriendelijk professionele medewerkers
Altijd lief en behulpzaam, nooit problemen gehad. Kom graag helemaal vanuit Amsterdam naar deze opticien
Goed advies en goede service
Erg klantvriendelijk en alle aandacht voor de klant. Men neemt rustig de tijd voor de juiste en correcte opmeting.
Ben blij met mijn nieuwe bril. Prima geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe bril.
Al 45 jaar goede ervaringen, zijn op aanraden van een specialist terecht gekomen bij van der Tol, omdat toen (45 jaar geleden)een van onze kinderen een zg prisma bril nodig had.
Geweldig geholpen met uitkiezen van een bril. Top uitvies bij oogmeting en keus voor glazen. Goede service en vriendelijke medewerkers!
Altijd erg tevreden over van der Tol en hun medewerkers. Ze,zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam. En je word ook snel en goed geholpen.
Fijn geholpen met alles en een stuk wijzer geworden.
Kennis van zaken en hele fijne service
Goede adequate service en prettige medewerkers
Toen mijn daglenzen vorig jaar even niet leverbaar waren regelde Peter Vlug een aantal proeflenzen om te overbruggen. Mijn man heeft hij ook geweldig geholpen in aanloop naar zijn staaroperatie!
Oplossingsgericht, snel een afspraak kunnen maken, snelle levering van onze bril.
Zeer aan te bevelen. Vriendelijk en kwaliteit
Bij Van den Tol word ik altijd zeer persoonlijk en uiterst professioneel geholpen. Ze nemen ruim de tijd voor je en je gaat altijd met een goed advies of mooie bril de deur uit.
Ik werd fijn ontvangen, er was alle tijd voor de oogmeting en het uitzoeken van een bril. Binnen een week had ik mijn nieuwe Bril! En niet te vergeten een hele goede schoonmaaktip voor mijn bril, die ik dagelijks toepas!
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen