Ik werd door mijn huisarts doorverwezen naar Van Erkelens Optiek en Optometrie voor een oogonderzoek door hun optometrist. Na een uitgebreid oogonderzoek werd ik door de optometrist met spoed doorverwezen naar het Haga oogziekenhuis. Van Erkelens maakte voor mij onmiddellijk een spoed-afspraak met de oogarts en de volgende ochtend kon ik al om 08.00 uur terecht. De diagnose van de oogarts kwam voor 100% overeen met die van Van Erkelens en ik kreeg direct een laserbehandeling om mijn netvlies te repareren. Langer wachten had zeker blijvende schade aan mijn oog opgeleverd! Nog dezelfde ochtend werd ik door Van Erkelens gebeld om te vragen hoe de laser-behandeling was gegaan en of ik nog vragen had. Wat een ongelooflijk professioneel en sympathiek bedrijf is Van Erkelens Optiek en Optometrie, hoogstaand vakmanschap! Ik wil ze daarom bij iedereen die een goede opticien en optometrist zoekt, van harte aanbevelen.
Na een behoorlijk aantal pogingen om m'n ogen goed gemeten te krijgen, eindelijk geslaagd bij Van Erkelens Optiek. Hiervoor heb ik echt brilleglazen moeten weggooien omdat m'n ogen blijkbaar niet makkelijk te meten zijn. Tot m'n verbazing hier ook nog twee keer geslaagd met het kiezen van een montuur.
Onze ervaring met van Erkelens is ronduit positief! Beslist geen spijt van gehad!
Speciaal kom ik uit Arnhem naar Van Erkelens Optiek. Mijn ogen zijn niet standaard en hier ben ik ontzettend goed geholpen. Ze denken mee, hebben veel kennis van zaken en een goede dosis humor. Kortom: ik ben een heel tevreden klant.
Na advies van een zeer goede vriend een afspraak gemaakt bij van Erkelens optiek. Ik heb de glazen van mijn bril laten vervangen, een nieuwe computerbril aangeschaft en laatst een zonnebril op sterkte aangeschaft. De juiste normen en waarden van vroeger in combinatie met het "uitstervende"vakmanschap zorgen ervoor dat ik vanuit Arnhem naar Den Haag rij. Voor mijn moeder laatst ook een bril aangeschaft en mijn partner is ook een overtuigd zeer tevreden klant geworden. Voor mij geen andere opticien meer dan van Erkelens.
Ik ben goed geadviseerd zowel met de keuze van de glazen als het montuur, dhr. van Erkelens nam alle tijd voor mij.
Deskundig advies ontvangen over zonneglazen op sterkte. Erkelens nam ruim de tijd om de opties te bespreken.
Inmiddels ben ik al weer aantal jaren klant , tussendoor heb ik ook wel eens elders een bril gekocht maar met uiteindelijk minder goede ervaring & service. Ook het uitgebreide assortiment ben ik erg over te spreken. Doordat dhr van Erkelens ook optometrist is heeft hij er voor gezorgd dat ik met een nu nog klein onmerkbaar oogprobleem tijdig naar de oogarts ben gegaan.
Verbeter de klantvriendelijkheid.
Geachte mevrouw van Apeldoorn, Volgens mijn agenda stond de afspraak om 14.30 uur gepland voor uw onderzoek.Door omstandigheden komt u om 15.40 uur bij mij in de winkel waarbij u vermeldt dat u om 16.00 uur weer wordt opgehaald door de wijkbus. Voor het aangevraagde onderzoek heb ik 30 min nodig, Dat ga ik dus niet halen. Daarnaast had ik die middag andere afspraken staan zodat ik u ook niet tussen door had kunnen onderzoeken. Ik snap dat u dit vervelend vond , maar u kunt mij altijd nog bellen voor een nieuwe afspraak. Hoogachtend, D. van Erkelens
vriendelijk en kwalitatief goed
Il kom al jaren en van ver
Bought a pair of glasses for my daughter here. It turned out VERY expensive, and when my daughter lost her glasses a while later, they refused to provide me with her prescription. If you go here, beware, and make sure you keep your receipts.
geachte heer, het spijt mij van uw beoordeling ,vandaar mijn reactie. Ik begrijp dat u het vervelend vindt dat ik het recept niet verstrek zodat u naar een goedkope discounter kunt gaan om daar een bril voor uw dochter te bestellen en dat ze daar haar ogen niet kunnen meten, omdat ze de kennis en de apparatuur om te meten niet hebben. Dit is echter hun probleem en niet het mijne. Natuurlijk begrijp ik dat ik een makkelijker persoon ben om te benaderen zeker als uw dochter met onze bril altijd goed heeft gezien. U blijft wat mij betreft altijd welkom
meer koffie
Website kan actueler en het zou me nog beter uitkomen wanneer de ipeningstijden nog ruimer zouden zijn
Vanaf oogmeting tot en met uitzoeken montuur duidelijk en professioneel advies gekregen .
Appelstraat 121
2564 EC Den haag