Waar laat ik mijn fiets?
Er werd uitgebreid de tijd genomen om te informeren over de mogelijkheden en het uitzoeken van een geschikt montuur.
Afschuwelijke opticien. Heeft me een varifocale bril aangesmeerd waarmee ik niet goed kan lezen; het leesdeel is te laag ingeslepen. Na de eerste fout werd beterschap beloofd maar de nieuwe glazen kenden hetzelfde euvel. De oplossing? "Koop ook een aparte leesbril bij ons." Natuurlijk heb ik dat niet gedaan. Blijf hier weg. Het enige waar men hier goed in is, is verkopen.
Ga zo door, probeer het te houden zoals het is, ga niet aan succes ten onder.
Helemaal niets . Zelfs de koffie is nog uitstekend
Kom al 65 jaar bij van gijzen vanwege het vakmanschap en zeer goede service .top opticien.
Zeer netjes geholpen
Nvt
Ik kan er zo geen noemen
Eric mag niet ouder worden..
Prima zoals het nu is.
Na diverse oogmetingen en brilglazen die niet goed waren bij andere opticiens, bij Van Gijzen gekomen. Bleek dat d sterkte veel te hoog was en nu heb Ik eindelijk de juiste sterkte en hippe leesbril. Top!
zeer prettige en professionele klantvriendelijke manier van helpen. ik kan van Gijzen een ieder aanbevelen.
Gewoon op deze manier zo doorgaan. Voor mij gaat het in ieder geval prima zo.
Meer info over nachtlenzen op de website en een link naar deze ervaringsite op de website.
Zeer klantvriendelijk, maar zeker heel veel kennis en ervaring in huis, dat is goed te zien!
Top personen, ze weten waar ze over praten, geen smoesjes, altijd duidelijk. Bij problemen met mijn bril, even bellen en ik kan direct komen zodat het opgelost word.
geen
Ga zo door.
Fijne betrouwbare plek waar alle aandacht wordt besteed aan de juiste zorg voor je ogen.
Geen
geen, behalve 1....de koffie is niet lekker.....sorry, maar hij is zeer bitter...de 2de x namen we dan ook thee. ik kan t beter eerlijk zeggen...toch?!
Geen.
Prima ervaringen, al jaren lang.
Het contact is altijd zeer positief en de informatie is prima. Ben al vele jaren klant en steeds erg tevreden over de service en het contact.
Schouwburgring 142
5038 TL Tilburg
Van Gijzen Opticiens, met meer dan 105 jaar ervaring, biedt deskundige oogzorg door gediplomeerde specialisten. Met persoonlijke aandacht en moderne technologie worden je ogen zorgvuldig gecontroleerd en geadviseerd. Het resultaat? Goed zien én er goed uitzien met een kijkoplossing die perfect aansluit bij jouw wensen en levensstijl. Kies voor kwaliteit, vakmanschap en zicht waar je op kunt vertrouwen.