Snel en prima afspraken maken met daarna prima advies
Met veel persoonlijke aandacht geholpen bij het aanmeten en passen van bijzondere lenzen. Ik kan iedereen Van Nes Optiek aanraden
Alleen maar goede ervaring met Van Nes Optiek, we zijn altijd vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkers. Top service!
Zeer vriendelijke en professionele medewerkers
Super goed geholpen met zowel lenzen als zonnebril, uitstekend advies. Vakkundige medewerkers
Goede opticien fijn geholpen mooie brillen!
Netjes altijd op afspraak een zij nemen voldoende tijd voor je
Prettig en deskundig geholpen
Mijn ervaring als klant bij Van Nes Optiek was werkelijk onvergetelijk, en ik kan niet anders dan met enthousiasme en vreugde terugdenken aan alles wat deze optiekzaak zo bijzonder maakt. Van het moment dat ik de winkel binnenstapte, werd ik begroet door een warme, gastvrije sfeer die onmiddellijk mijn aandacht trok. De sfeer in de winkel was licht, open en vriendelijk, en het voelde meteen alsof ik welkom was. Wat ik bijzonder waardeer, is de combinatie van professionaliteit en persoonlijke benadering die Van Nes Optiek zo uniek maakt. Als iemand die altijd al een beetje huiverig is geweest voor oogmetingen, had ik nogal wat vragen en twijfels. Maar ik werd meteen op mijn gemak gesteld door het deskundige personeel. De vakkundige oogmeting was niet alleen zorgvuldig, maar ook heel duidelijk uitgelegd. De opticien nam de tijd om met mij te praten over mijn ooggezondheid en gaf me waardevolle informatie over mijn ogen en de juiste lenzen voor mijn situatie. Dit was voor mij een verademing, want ik voelde me echt gehoord en begrepen. Wat Van Nes Optiek bovendien onderscheidt van andere opticiens, is hun uitstekende service als het gaat om lenzen. Ze bieden niet alleen een breed scala aan lenzen van hoge kwaliteit, maar ze zorgen er ook voor dat je als klant volledig geïnformeerd bent over de verschillende opties. De opticien gaf me verschillende aanbevelingen, afhankelijk van mijn levensstijl en wensen. Ik kreeg ook gedetailleerde uitleg over hoe ik het meeste uit mijn lenzen kon halen en hoe ik ze het beste kon onderhouden. Dit niveau van zorg en aandacht voor detail gaf me een gevoel van vertrouwen en zekerheid, wat voor mij heel belangrijk is. Naast de vakkundige oogmeting en lensservice, moet ik absoluut de prachtige monturen niet vergeten. De winkel heeft een werkelijk indrukwekkende collectie brillen en zonnebrillen, van trendy en moderne ontwerpen tot meer klassieke stijlen. Er was voor ieder wat wils. Het was duidelijk dat Van Nes Optiek alleen de mooiste e
Heel service gericht en denkt mee voor de belangen van onze zoon en zoekt naar de beste oplossing!
great
Vanwege mijn reuma heb ik enorme last van droge ogen. Van Nes optiek heeft mij op dit vlak erg goed geholpen. Er wordt geluisterd en meegedacht, met als gevolg; minder klachten. Zo blij met deze persoonlijke benadering!!!
Heel goed geholpen en er werd aandacht aan besteed
Goed geholpen; eerst oogmeting. Daarna montuur uitzoeken. Nemen allle tijd voor je. Koffie erbij!
Bijzonder goed geholpen aan een bijzondere bril! En weer compleet helder ziend :-)
Goede uitleg
Onderzoek Fundus foto’s is met veel aandacht gedaan en uitgelegd. Keuze bril ging erg vlot en gemakkelijk. De mevr begreep wat ik zocht.
Prima service, Denken met je mee.
Ontzettend goed geholpen!! Beste opticien die er is!
Vriendelijke ontvangst en keurig geholpen.
Lens controle wordt altijd zorgvuldig uitgevoerd
Prima geholpen. Echt de tijd voor me genomen om een goeie oogmeting te doen.
Kundig geholpen
Vriendelijk, deskundig personeel. Prachtige zaak.
Super goed geholpen, nu eindelijk een bril met de perfecte glazen. Het advies gekregen om een warmte masker te gaan proberen ivm droge ogen en dat bevalt heel erg goed. Mijn ogen voelen vele maken beter dan voor ik het warmte masker gebruikte.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel