Goed geholpen!
Zeer vriendelijke personeel, heel professioneel en behulpzaam!
Ze luisteren goed naar wat je wil en geven vervolgens advies op maat. Komen afspraken na.
Vriendelijk en bekwaam personeel
Ik kon m'n lenzen makkelijk via de mail bestellen. De contactlensspecialist was zelfs zo vriendelijk om de lenzen voor mij naar Uganda te sturen. En hier in Uganda ontving ik ze heel snel!
perfect geholpen en zeer deskundig
Ontzettend goed geholpen,zijn eerlijk in beoordelen hoe de bril je staat.
Zoals altijd goed
Klantgericht
Professionele dienstverlening
We kopen onze brillen altijd bij Van Nes. Ook in zonnebrillen en sportbrillen hebben ze goede keus. We krijgen altijd goed advies en zijn erg tevreden. Fijne winkel, professioneel, en je wordt altijd met ontspanning geholpen aan een bril die bij je past. Heel fijn personeel, Annet is onze favoriete Van Nes medewerker maar als Annet er even niet is, dan zijn de collega's net zo plezierig en professioneel.
Heel fijn
Gewoon erg goed komen gemaakte afspraken en service staat hoog in t vaandel
Goeie bril
Duidelijke en fijne service. Personeel is erg professioneel en vriendelijk
De medewerkers maken het verschil.
Goede service en professionele behandeling
Goed, vriendelijk en professioneel advies.
Voldoende aandacht. Goed geholpen.
vriendelijk aardig geholpen ,ben blij met mijn bril.
Het was lastig om te beslissen, wanneer een nieuwe bril gewenst is. Gelukkig is hier goed advies in gegeven. Het nieuwe geheel wordt goed gebruikt, ik ben er blij mee.
Goed advies bij de aankoop van een nieuwe bril met zonneglazen
Vriendelijke ontvangst. Deskundige oogmeting. Goed advies en hulp bij keuze montuur. Snelle levrring.
Goed ontvangen, goed informatie uitgelegd, goed kunnen communiceren
Ik heb problemen met rechteroog deze wil maar niet scherp zien. We zijn nu al een tijdje bezig om de juiste oplossing te vinden.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel